Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még akkor is megbocsáthatatlan, hogy megpofoztam, ha kiderült, hogy drogozott?
Mindig is utáltam, ha a barátnőm bulizni jár, különösen ha azzal a lánnyal, aki elvileg a gyerekkori legjobb barátnője. Ilyen vadliberális csaj, hippinek képzeli magát és szerintem befolyásolja a barátnőmet, régebben 1-2x még füveztek is együtt.
Sokáig hatottam rá, hogy ne menjen bulizni, vagy legalább együtt menjünk, de tegnap elment a barátnője szülinapjára. Hajnali 3-ra ígérte magát, de 6-kor sem volt még sehol sem, én pedig egész éjjel nem aludtam. Telefont órákig nem vette fel. Végül hazakeveredett, de gyanús volt, hogy nincs alkohol szaga kicsit sem, de ugyanakkor valami furcsa volt vele, végül amikor kicsit erőszakosabban kérdeztem rá, akkor kiderült, hogy drogozott. Nem bírtam ki, megpofoztam, utána sírtam és bocsánatot kértem.
Azóta nem áll velem szóba, és úgy ismerem, hogy azonnal szakít, ha megütik, régebben beszéltünk erről...
Tényleg nem lehet megérteni? Mit tegyek, ha megbeszélni sem hajlandó? Miért én vagyok a gonosz?
Szerintem ti nagyon különböző személyiség lehettek. Nem hiszem, hogy tényleg illik hozzád a lány.
A megpofozásról ki így, ki úgy vélekedik. Általánosságban nem helyesli senki.
mi ez az önsajnáltató duma, hogy "miért te vagy a gonosz"? tudtad a véleményét az erőazakról, beszéltetek is róla azt írod, hogy szakítana ha megütnéd.
én is elítélem a drogozást, ettől függetlenül nem kellett volna megpofozni. van aki megbocsájt egy ilyet, de el kell fogadnod, ha ő nem.
és nem az apja/anyja vagy a barátnődnek, felnőtt ember. hozott egy (hát elég rossz) döntést, de erre akkor sincs jogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!