Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemnek szeretője volt évekig, most azt mondja hozzuk helyre a házasságunkat, mire gondolt?
Én nem kezdenék pereskedésbe, rengeteg időt és energiát emészt fel, csak szép csendben elválnak.
Nagyobb büntetés lenne neki, ha tudomást sem vennél a létezéséről többet.
Akkor omlik össze leginkább az ember, ha nem foglalkoznak vele.
Nőként mondom, a legnagyobb hiba, hogyha az ember visszafogadja a másikat. Úgy éreztem végig, hogy lemaradok arról, hogy boldog kapcsolatom legyen valaha is az életemben, hogy bezárom magam örökre egy börtönbe, ha vele maradok.
29n
Hogy derült ki Kérdező a sztori? Az asszony vallott? Vagy csak lebukott? Vagy a szeretője kiterített?
Szerintem a megjavítási szándékai nem őszinték és csak félti a biztos életét.
A leírásod alapján a feleséged egyáltalán nem bánta meg amit tett. Szerinte ez normális.
Sajnálom de ebből jól nem lehet kijönni.
Nos, ha nem bánta meg, és ezt az arcodba is mondja, akkor mi tart vissza a válástól még, de komolyan?
Ritka modortalan, bunkó ribizli lehet az asszonyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!