Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségemnek szeretője volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek szeretője volt évekig, most azt mondja hozzuk helyre a házasságunkat, mire gondolt?

Figyelt kérdés
Hogy fogja tudni meg nem történté tenni az aljasságait gusztustalanságait? Nálam milyen agymosást akar? és hogyan? Azóta nyalja a hátsómat ezzel mit akar elérni?
2018. szept. 4. 08:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Mint írtam, van aki elnéz egy kis idejű szeretőtartást, erre gondolt a feleséged hogy nem olyan nagy dolog. Az viszont hogy évekig tartott, az elég elnézhetetlen. Te tudod, érzed, látod, milyen a ti házasságotok. Ez idő alatt hogy törődött veled, te érzed hogy fontos vagy e neki. Nálam repülne, de ez a te döntésed.
2018. szept. 4. 08:52
 12/34 anonim ***** válasza:
26%
Ebben te is hibás vagy, mert évek alatt észre kellett volna venned, hogy félrekúr.
2018. szept. 4. 08:55
 13/34 A kérdező kommentje:
nagyából két évig egy elviselhetetlen perszona volt,amióta ez kiderült mindenben hizeleg a kedvemben jár ez is idegesitő mert ő soha nem volt ilyen,tehát zavaros a dolog.
2018. szept. 4. 08:56
 14/34 anonim ***** válasza:
68%
Te is "kóstolj" meg mást
2018. szept. 4. 09:01
 15/34 anonim ***** válasza:
54%

ÉN azonnal beadnám a válópert. Persze előtte szeretnék bizonyitékot arra (vagy vallomást), hogy évekig hülyére vett, megcsalt, s ezzel kockáztatta a te testi egészségedet (tripper,kankó, HIV, HPV Hepatitisz stb).

Olyan polgári pert akasztanék rá, hogy beszarik

2018. szept. 4. 09:09
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

Te is csald vissza, mostmár neked is szabad, úgy majd kimutatja a foga fehérjét. (Ki kezdte a megcsalós játékot?, mert ha te akkor nem fújhatsz rá, ha ő akkor te egy nyitott házasságnak örvendhetsz).

Fallal a szobát? Közös a lakás?, nem volna könyebb eladni s kisebbet venni külön?

2018. szept. 4. 09:10
 17/34 A kérdező kommentje:
mindenre van bizonyitékom,nemi gondozoba alapbol elmentem utána vizsgáltra.
2018. szept. 4. 09:11
 18/34 A kérdező kommentje:
ettől kisebbet nem tudunk venni,csak vidéken de kettőt semmiképp patthelyzet ez,ő kezdte én még most se cxsaltam meg
2018. szept. 4. 09:22
 19/34 anonim ***** válasza:
5%

Aztán mondd csak, mely kórokozókra vizsgáltak? Mert tünetek nélkül csak a legálltalánosabb/legveszélyesebbeket nézik. A lista elég hosszú. Sokat közülük nagyon nehéz azonosítani. Én a nődet vinném teljes A-tól Z-ig kivizsgálásra. Matematikailag van esélye h ő már fertőzött, de te nem kaptad el MÉG.

De nem is ez a lényeg, hanem hogy kitett a kockázatnak! Ez lenne a per alapja. Ha gumit se használtak (amit trükkösen ki lehet kérdezni), akkor pláne.

2018. szept. 4. 09:37
 20/34 A kérdező kommentje:
mondta nem használtak csak ő használt esemény utánit
2018. szept. 4. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!