Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, feleségek! Meddig mentetek már el flörtölés közben?
Gondolom átbeszélted ezt a feleségeddel. Nem hinném,hogy nyilvánosan ettől továbbmentek, és ha titokban nem találkoztak én ezt nem látnám végzetes helyzetnek.
Ittak, jól érezték magukat, meghúzták a határt.
Én is voltam már ilyen helyzetben, és igen, meghúztuk a határt. Bár hozzáteszem, nem házibuliban zajlott a hasonló történet, kettesben voltunk.Nem mentség a helyzetre, de más előtt - pontosan azért mert továbbviszik a szálat- nem tennék ilyet.
Ne értsetek félre, és ne forgassátok ki amit írtam. Nem vagyok kapcsolatban állóként a megcsalás, sőt, még a flörtölés mellett sem. De megtörténhet, és ha meghúzzák a határt, ahogy a kérdező felesége mondta, akár bele is férhet.
Én nem szoktam flörtölni másokkal. Az más, ha egy buliban elszívok valakivel egy cigit és váltunk néhány szót, meg nevetünk együtt. De a puszizkodást meg az ölelgetést én már soknak tartom. Eddig sem engedtem és ezután sem fogom.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!