Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, hogy viselitek el, hogy a férjetek megcsal? Miért nem hagyjátok ott?
Ez nem igaz,hogy egyedülálló anyuka nem kell senkinek, ismerek kettőt személyesen akik így is elkeltek. Pedig volt 2 gyerek ,ráadásul olyan férfiak akiknek nincs még saját gyereke.
Én nem tudnám elviselni , nem tudnám szó nélkül hagyni és így élni az életem. Ennél megalázóbb dolgot nem nagyon tudok elképzelni.
1, baromsag es rossz ervek.
nem egy ellenpeldat tudnek felsorolni.
Velem egyidos huszoneves, elvalt, van egy kislanya. Azota kapcsolatban van.
Anyumnak en voltam ott mar tizenevesen, mikor valas utan osszejott a mostanival, es gyerekeik szulettek.
a legrosszabb ervek a " nem kellenek senkinek " es tarsai.
valoszinuleg nehez egyedul nevelni egy gyereket. Meg minden ami ezzel jar.
de tegyem tonkre az eletem , ( es ezzel a gyerekemet is, mert a gyerek nem hulye) egy rossz kapcsolattal?
úgy hogy az okos nő megérti,attól még hogy a férfi kielégít bizonyos testi igényeket ugyanúgy a feleségét szereti és vele akar élni.
egy férfinál olyan ez,hogy dug egyet,aztán egy óra múlva már eszébe sem jut.
fordítva viszont nem működik érzelmek nélkül,ezért nem léphetnek félre a nők csak a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!