Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek, hogy viselitek el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, hogy viselitek el, hogy a férjetek megcsal? Miért nem hagyjátok ott?

Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem ez a kérdés,mert számtalan férfit ismerek aki csalja a feleségét,rengeteg időt töltenek azzal,hogy felszedjenek valakit és megfektessék. Egyértelmű,hogy a feleség tud róla,hogy megcsalják,de akkor miért nem hagyja el a férjét? Vagy neki nem gyanús, hogy a férje alig van otthon esetenként nem alszik otthon?
2017. szept. 5. 21:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
nem olyan könnyű elhagyni a férjed, főleg ha gyerek is van. tudom milyen egyedül nevelni egy gyereket, és sajnos nehezebb, mint figyelmen kívül hagyni hogy mit csinál a férjed. most már nem is érdekel engem. nem tudok semmit bizonyítani, és ígyis-úgyis látnom kell amikor látogatná a gyereket. új párom meg nem lenne, mert senkinek nem kell egy huszonéves egyedülálló anya. így egyszerűbb.
2017. szept. 5. 21:11
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
mi egyértelmű? nem kéne verébnek nézni senkit.
2017. szept. 5. 21:14
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Én léptem, le.Ja és gyerekem is van.Ez nem volt kifogás Számomra, ettől még ugyanúgy csalt volna később is.Nem vagyok madár, hogy tollas legyen a hátam.
2017. szept. 5. 21:20
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Én egy ilyet ismerek. Ő úgy "viszonozta", hogy más férfitól szült két gyereket.
2017. szept. 5. 21:34
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
(Mármint úgy értem, hogy a férj nem tudja, hogy más férfi lányát és fiát nevelte fel.)
2017. szept. 5. 21:35
 6/15 Estádio de Felchút ***** válasza:
Ötös, de az tuti, hogy a másik csávó verte bele a nőbe a két kölyköt? DNS teszt volt, vagy hogy derült ki?
2017. szept. 5. 21:45
 7/15 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz,hogy egyedülálló anyuka nem kell senkinek, ismerek kettőt személyesen akik így is elkeltek. Pedig volt 2 gyerek ,ráadásul olyan férfiak akiknek nincs még saját gyereke.

Én nem tudnám elviselni , nem tudnám szó nélkül hagyni és így élni az életem. Ennél megalázóbb dolgot nem nagyon tudok elképzelni.

2017. szept. 5. 21:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

1, baromsag es rossz ervek.

nem egy ellenpeldat tudnek felsorolni.

Velem egyidos huszoneves, elvalt, van egy kislanya. Azota kapcsolatban van.

Anyumnak en voltam ott mar tizenevesen, mikor valas utan osszejott a mostanival, es gyerekeik szulettek.

a legrosszabb ervek a " nem kellenek senkinek " es tarsai.

valoszinuleg nehez egyedul nevelni egy gyereket. Meg minden ami ezzel jar.

de tegyem tonkre az eletem , ( es ezzel a gyerekemet is, mert a gyerek nem hulye) egy rossz kapcsolattal?

2017. szept. 5. 22:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Ahogy megtudtam, kidobtam.
2017. szept. 5. 23:34
 10/15 anonim ***** válasza:
27%

úgy hogy az okos nő megérti,attól még hogy a férfi kielégít bizonyos testi igényeket ugyanúgy a feleségét szereti és vele akar élni.

egy férfinál olyan ez,hogy dug egyet,aztán egy óra múlva már eszébe sem jut.

fordítva viszont nem működik érzelmek nélkül,ezért nem léphetnek félre a nők csak a férfiak.

2017. szept. 5. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!