Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagolt feleségek, kismamák ha úgy döntötok hogy szeretőt kerestek mik azok amik fontosak a szeretőben? Kor? Szex intenzitás? Vagy?
Na vajon mi?
1.Legyen vonzó.
2.Legyen megbízható és diszkrét(ez a legfontosabb).
Jah, és férfi vagyok, mielőtt kapnék privátot a sok szerencsétlen szűzlúzertől.
Már hogy ne lennének?
Ha engem kérdezel, a házas nők 90%-a dugható.
Csak a fenti két feltételnek teljesülnie kell.
Én úgy gondolom hogy nem a 90% de 50 % felett van. Csak nem értem hogy hol lehet ismerkedni ilyen nőkkel?
Egy elhanyagolt 30as ffi
Én elhanyagolt feleségként a válás mellett döntöttem. Jobb így.
De ha csak szexre keresnék partnert, akkor számomra fontos, hogy ápolt legyen, igényes, odaadó, érzéki és bírja szuflával. Lehetőleg legyen intelligens, mert ez a szexben is megmutatkozik és nem mellesleg örülök ha nem fiatalabb nálam, max 1-2 évvel. Idősebb lehet egy tízessel is.
N 40
Az a trükk, hogy sok nőből ki se nézed, hogy simán benne lenne.Tehát ha én látok 10 nőt, akkor azt mondom, hogy dugható szinte mind.
Te meg látsz 10 nőt és egy se dugható szerinted, mert nem tudod elhinni, hogy ez dugható, mer tök normális meg régóta ismered meg a fa szom.
Közben meg aki tökös, fél óra után a konyhaasztalon keféli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!