Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhanyagolt feleségek, kismamá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolt feleségek, kismamák ha úgy döntötok hogy szeretőt kerestek mik azok amik fontosak a szeretőben? Kor? Szex intenzitás? Vagy?

Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 21:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%

Na vajon mi?

1.Legyen vonzó.

2.Legyen megbízható és diszkrét(ez a legfontosabb).

Jah, és férfi vagyok, mielőtt kapnék privátot a sok szerencsétlen szűzlúzertől.

2017. júl. 24. 23:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nincsenek elhanyagolt nők?
2017. júl. 25. 06:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Már hogy ne lennének?

Ha engem kérdezel, a házas nők 90%-a dugható.

Csak a fenti két feltételnek teljesülnie kell.

2017. júl. 25. 07:13
 4/14 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom hogy nem a 90% de 50 % felett van. Csak nem értem hogy hol lehet ismerkedni ilyen nőkkel?

Egy elhanyagolt 30as ffi

2017. júl. 25. 07:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én elhanyagolt feleségként a válás mellett döntöttem. Jobb így.

De ha csak szexre keresnék partnert, akkor számomra fontos, hogy ápolt legyen, igényes, odaadó, érzéki és bírja szuflával. Lehetőleg legyen intelligens, mert ez a szexben is megmutatkozik és nem mellesleg örülök ha nem fiatalabb nálam, max 1-2 évvel. Idősebb lehet egy tízessel is.

N 40

2017. júl. 25. 11:52
 6/14 anonim ***** válasza:
26%

Az a trükk, hogy sok nőből ki se nézed, hogy simán benne lenne.Tehát ha én látok 10 nőt, akkor azt mondom, hogy dugható szinte mind.

Te meg látsz 10 nőt és egy se dugható szerinted, mert nem tudod elhinni, hogy ez dugható, mer tök normális meg régóta ismered meg a fa szom.

Közben meg aki tökös, fél óra után a konyhaasztalon keféli.

2017. júl. 25. 11:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem hiszem hogy egyből mind hajlana rá! ?
2017. júl. 25. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el, hogy 10 év házasság után, egy kellemes pasival, akivel tuti titokban félreléphet.. egyik se fog ellenkezni.
2017. júl. 25. 15:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezt én ffi ként nehezen hiszem. Illetve úgy gondolom hogy fejben vagy maszturbálás szintjén biztos 10 bol 11 ilyen de előben meg is tenné azt nem tudom
2017. júl. 25. 15:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Jó, végülis nekem mindegy.
2017. júl. 25. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!