Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhanyagolt feleségek, kismamá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhanyagolt feleségek, kismamák ha úgy döntötok hogy szeretőt kerestek mik azok amik fontosak a szeretőben? Kor? Szex intenzitás? Vagy?

Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 21:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mire alapozod ezt?
2017. júl. 25. 15:26
 12/14 anonim ***** válasza:
L.faszt a seggedbe kerdezo. Aztan meg zaklatod a valaszolokat idiota...
2017. júl. 26. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ő csak kíváncsi. De nem így van, én szex mentes házasságban éltem évekig és annyira szerettem hogy nem csaltam meg. Amikor már nem bírtam, elváltam. De sosem csaltam volna meg. És nem hiszem hogy több milliárd nő közül egyedül vagyok ezzel.
2017. júl. 26. 19:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig bírtad?
2017. júl. 26. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!