Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csalta még soha meg a feleségét állítólag, elhinnétek? Többi lent
Figyelt kérdés
38 éves 20 éve van a feleségével.
Ez idáig állítása szerint soha nem csalta meg a párját.
Én vagyok az első akivel meg tette.
2018. aug. 30. 09:00
21/27 anonim válasza:
Baratsag extrakkal nem letezik
Ingyen punani olcso ribi hulye Liba az letezik
A tobbi hollywoods Bull shit
22/27 anonim válasza:
És ha te vagy az első akkor mi van? Akkor te ettől különleges vagy? Nem ! Te ugyanúgy csak egy szakad cafka vagy,aki ennyire tartotta magát.
23/27 anonim válasza:
Egyetertek az utolsoval. Min valtoztat? Akkor te kulonlegesebb vagy mint akikkel még nem csalta meg a nejet?
50% h megcsalta.
24/27 anonim válasza:
Ez az elso bank amit kirabolt a tettes
Erezd magad megtisztelve hahaha
Buta vagy
25/27 anonim válasza:
Miért ne lehetne igaz! Mindig mindenben van első. A házassága most jutott abba a stádiumba, hogy jöhetett egy harmadik, aki éppen te vagy.
26/27 anonim válasza:
Mindenkinek van első, tehát lehetséges, te ismered, neked kell tudni hihetsz e neki
27/27 anonim válasza:
Ha igaz, akkor húsz év férfibecsetét és hűségét tettétek tönkre. Nem tudom, hogy egyáltalán át tudjátok érezni ennek jelentőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!