Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek neki?

Figyelt kérdés

A sztori röviden: van Józsi, aki több éve szerelmes Icába, de egy balfék és messze is laknak egymástól így csak barátok. Icut időközben eljegyzi Gyulus, de pár év után ellaposodik a kapcsolat. Józsi összeszedi magát, meló miatt közelebb költözik Icához, már csak egy fél ország választja el őket, jól megy a sora. Icának meg az unalmas kapcsolata mellett jól jön egy kis egotorna és összejön hősszerelmes Joseffel. De Gyulus is azért ott van, mert ő legalább már virított egy gyűrűt. Icuka drága kivetet Józsinkkal egy luxialbit, amire rámegy a fiú egész fizuja, de kitérdekel, tervezik, hogy a lány is költözik és akkor ketten jól ellesznek. Ez tart több, mint egy éve. Icus különböző indokokkal nem hagyja ott Gyulust (pl. kari előtt nem akarja elszomorítani), de elvileg talált melót Józsival egy városban, fél országnyira Gyulustól, 1 hónap múlva kezd, de megy a lelkizés, hogy ő sajnálja a gyűrűt... khm... akarom mondani Gyulust otthagyni...

Szerintetek mi lesz a sztori vége?

2018. febr. 14. 00:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Szöveges feladatként is feltehetném a kérdést, hogy egy 3 ismeretlenes egyenletben mekkora r.banc Icukánk?
2018. febr. 14. 00:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Kitalálom: te vagy Gyulus? :D
2018. febr. 14. 00:04
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem, én csak egy tehetetlen barát vagyok, aki sajnálja Józsikát. Végre rendbejött az élete erre így kihasználják. Gyulus nem tud Józsiról, de Józsi igen Gyulusról. Ez itt a baj.
2018. febr. 14. 00:09
 4/17 A kérdező kommentje:
Amúgy én is 68%-os vagyok 2-es ^^ #százaléktesóóók XD
2018. febr. 14. 00:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hol játszódik ez a kis történet, Mackófelsőn?
2018. febr. 14. 00:12
 6/17 A kérdező kommentje:
Jó viccesen írtam le, de nem kamu, nem trollkodom. Egyszerűen már nem értem mivan. Havernak meg nem szólhatok, hogy a vesztébe rohan, mert ofkorsz a nőt választaná és én minden lennék, csak derék ember nem Józsi szerint.
2018. febr. 14. 00:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már én is egyszer "Józsi", de hála isten túl vagyok rajta, még egyszer ilyen hülye nem leszek, sajnálatos dolog. Ha nem is ribizlinek hívnám "Icust", de hogy érzelmi intelligenciája 0 az biztos. Hogy mi lesz a vége nehéz megjosolni, "Jozsi" helyében dobja el a csajszit a francba, tudom rossz lesz, de ha ebben a helyzetben fog maradni akár sokkal rosszabbul is járhat, én anno elég jol lecsusztam egzisztencia ügyileg, ezt nem kivánnám senkinek. Esetembe sarkamra álltam, új kapcsolatom van, szereztem egy új és jól fizető állást is, és várjuk a párommal a gyerköc megszületését, míg az illető lány azóta normális kapcsolata nincs elég sürűn cseréli a partnereit, züllödt életet él, elég gyakran látom ittasan és még ki tudja milyen mit csinál mellette, de hát nem is érdekel. Én egyenesbe jöttem ami a lényeg.
2018. febr. 14. 00:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Józsi miből gondolja, hogy őt nem fogja ugyanúgy megunni Icu, és cseréli le, ha egyszer nála már beválik ez a séma?

Ha jól veszem ki a sztoriból, akkor Icu most Józsi szeretője. Tehát akkor Jocit sem kell túlzottan félteni, hogy egy jellemes ember lenne, akit szíve szerelme majd megbánt a jövőben. Meg azért túl okos ember sem lehet, ha már fél éve hülyíti az Ica. Az egészben leginkább Gyulust tudom sajnálni.

Jobban tenné ez a te Józsi barátod, ha megpróbálna egy kis józan észt szerezni (valahonnan???), és beismerné, hogy az Icuka nem a legideálisabb asszonyjelölt széles e vidéken.

2018. febr. 14. 02:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha együtt LAKIK Józsival, akkor hogyan tartja fenn a látszatot, hogy Gyulus menyasszonya közben az ország másik felében? Ez itt az érdekes pont.
2018. febr. 14. 06:02
 10/17 anonim ***** válasza:

Barátként semmit nem tudsz tenni azon kívül, hogy mellette állsz.

Évekig kínlódtam egy lehetetlen kapcsolatban, utólag tudom mennyire igaza volt a barátaimnak, de akkor nem láttam, nem hallottam

Józsi majd magától rájön mekkora hülyét csinált belőle az Icus.

2018. febr. 14. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!