Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek neki?
A sztori röviden: van Józsi, aki több éve szerelmes Icába, de egy balfék és messze is laknak egymástól így csak barátok. Icut időközben eljegyzi Gyulus, de pár év után ellaposodik a kapcsolat. Józsi összeszedi magát, meló miatt közelebb költözik Icához, már csak egy fél ország választja el őket, jól megy a sora. Icának meg az unalmas kapcsolata mellett jól jön egy kis egotorna és összejön hősszerelmes Joseffel. De Gyulus is azért ott van, mert ő legalább már virított egy gyűrűt. Icuka drága kivetet Józsinkkal egy luxialbit, amire rámegy a fiú egész fizuja, de kitérdekel, tervezik, hogy a lány is költözik és akkor ketten jól ellesznek. Ez tart több, mint egy éve. Icus különböző indokokkal nem hagyja ott Gyulust (pl. kari előtt nem akarja elszomorítani), de elvileg talált melót Józsival egy városban, fél országnyira Gyulustól, 1 hónap múlva kezd, de megy a lelkizés, hogy ő sajnálja a gyűrűt... khm... akarom mondani Gyulust otthagyni...
Szerintetek mi lesz a sztori vége?
Ez a Józsi miből gondolja, hogy őt nem fogja ugyanúgy megunni Icu, és cseréli le, ha egyszer nála már beválik ez a séma?
Ha jól veszem ki a sztoriból, akkor Icu most Józsi szeretője. Tehát akkor Jocit sem kell túlzottan félteni, hogy egy jellemes ember lenne, akit szíve szerelme majd megbánt a jövőben. Meg azért túl okos ember sem lehet, ha már fél éve hülyíti az Ica. Az egészben leginkább Gyulust tudom sajnálni.
Jobban tenné ez a te Józsi barátod, ha megpróbálna egy kis józan észt szerezni (valahonnan???), és beismerné, hogy az Icuka nem a legideálisabb asszonyjelölt széles e vidéken.
Barátként semmit nem tudsz tenni azon kívül, hogy mellette állsz.
Évekig kínlódtam egy lehetetlen kapcsolatban, utólag tudom mennyire igaza volt a barátaimnak, de akkor nem láttam, nem hallottam
Józsi majd magától rájön mekkora hülyét csinált belőle az Icus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!