Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek? Vagy eltúlzom?
Lehet felfújom, de mivel rég volt, nem akarom a barátomat ezzel nyaggatni.
Egyetemista, volt egy 3-4 napos kulfoldi kirándulás, tanulmányi + buli. A haverjával ment, én nem tudtam részt venni rajta.
Elküldött nekem egy képet, amin egy csaj hasán alszik (mármint a feje van odadolve). Ő küldte el, miközben a programokról mesélt. Akkor rákérdeztem, azt mondta nem volt semmi. De azért néha eszembe jut. Lehet csak paranoia, ő nagyon könnyen elalszik bárhol, de azért ha magamat nézem és barátom van, nem aludnék egy másik srácon..
Én 20/L párom 23/F
"de azért ha magamat nézem és barátom van"
a barátod nem te vagy.
Paranoiás vagy. Szerinted ha megcsalt volna akkor elküldte volna neked ezt a képet?
És te nem ő vagy!!
repülne.. 5ös mi vagy te kifutópálya? hogy én mennyire rühellem az ilyen frusztrált megmondó csajokat mint te XD
pontozzatok le, hidegen hagy, de jól esett megríni a véleményem:)
8, hogyne nem vagy az, ahogy az egod se nőt indokolatlanul nagyra..
neked gagyi. sebaj, mindannyian másként vélekedünk bizonyos dolgokról.
a véleményeddel valóban nem értek egyet, de nem annak okán neveztelek frusztráltnak, hanem mert a világ királynője vagyok stílusodat tartom szánalmasnak, miszerint repül a pasi aki ezt vagy azt csinál melletted. képzelem micsoda szerelem lehet a kacsoltatod alapja, ahol egy pasit ennyiért "reptetsz". biztos nagyon intelligens vagy, hogy eszedbe sem jut az, hogy elbeszélgess vele, vagy valami.. + annyi nem jön le, a kérdező írásából, hogy a srác könnyen bealszik bárhol.
jó dolog a nagy mellény.. persze, csak így tovább:)
egészen hihetetlen hozzáállás.. ami persze meglehetősen messze van a valóságtól, vagyis ha így van akkor azoknak a futtában kidobott pasiknak gondolhatom mennyit jelentettél.. kb egy betömni való lyukat. tudod, talán nem árt elgondolkodni azon, hogy kemény vagy-e avagy szánni való ha kidobod a pasit aki azért mozdult rád mert trófea voltál neki:)
a kapcsolatod meg totál hidegen hagy, nem kell bizonygatni semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!