Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzeli a párom hogy szeretőt tart?
A párommal 10 éve vagyunk együtt.Még az akkori munkahelyünkön jöttünk össze.Azóta én elmentem onnan,de ő még ott dolgozik.Röviden annyit rólunk,hogy én 42 éves vagyok (nő) ő pedig 56. Közös gyerekünk nincs,neki viszont van a házasságából két felnőtt gyereke és az előttem lévő kapcsoaltából egy 15 éves fia, akit közösen nevelünk az összeköltözésünk óta. Eleinte a szüleimnél éltünk az udvaron lévő kis házba(2 évig),majd a megtakarított pénzünket összerakva+hitel felvételével sikerült 8 éve összeköltöznünk.Na és itt kezdődtek a problémák,legalábbis csírájában...A párom a munkájából kifolyólag(futár) egész nap szabadban van télen,nyáron és szeret sörözni. Pár éve meég csak 2-3 sör volt az adagja,mostanában 5-6 doboz sör a napi átlag.Én pedig se nem dohányzom, se nem iszom, tehát irritál az egész.Itt kezdődtek a gondok. Az első 3-4 évben jó volt a szex köztünk, de ahogy teltek múltak az évek egyre inkább elhidegültem tőle, főleg az alkohol miatt.Nem egyszer szóltam neki, de szerinte ez normál mennyiség,hiszen "ledolgozza" és különben is mi közöm hozzá?!-mondja.
Nekem nagyon kiábrándító ez a durva stílusa.Lekezelő és tapintatlan velem én pedig nem szeretem a nyers stílusát. Szexuálisan annyira elhidegültem tőle, hogy szűk 3 éve nincs szexuális életünk, kb.2-3 alaklommal fordult elő az elmúlt 2,5 évben, hogy "elkapott" egy gyors menetre, de nem élveztem az egészet. Egyszerűen nem kívánom a szexet.Nincs senkim és nem tudom, hogy őt nem kívánom és ezért undorodtam meg a szextől, vagy egyáltalán a szexet sem, de egyre inkább úgy érzem, hogy a szexre sincs igényem.Ne kérdezzétek a miértjét, ez így kialakult az évek alatt.A párom már kb. 2 éve mondogatja, hogy elég volt és keresni fog egy szeretőt.Eleinte félvállról vettem és nem érdekelt az egész, gondoltam úgysem gondolja komolyan. Amikor már hetente többször emlegette ezt a keresek szeretőt témát, közöltem vele hogy jó, akkor mehetsz is a háztól. Erre neki állt feljebb. Azt vágta a fejemhez, hogy én vagyok a gyerektelen, húzzak én a p.csaba anyámhoz és ő marad a gyerekkel a házban. Hogy is gondolom, hogy ő menjen a gyerekkel az utcára én meg maradjak? Ez egy nagy veszekedés volt kb. fél éve és azóta keveset kommunkiálunk egymással és úgy élünk mint a lakótársak. Azt mondta,mivel én nem adok neki p.cit,majd meg fogja adni más,mert ő nem lesz ügyeletes bohóc. Így is történt. A napokban vallotta be kissé részegen,hogy néhány hónapja viszonya van az egyik kolléganőjével.Voltak gyanús jelek, hiszen nem egyszer este későn ért haza és az öcsém, aki szintén 1 munkahelyen dolgozik a párommal mondta, hogy Laci nagyon gyanús mostanában,mert az egyik fiatal,dekoratív kolléganőjét hazaviszi a munkából és mások is látták már többször őket együtt a munkahelytől pár száz méterre lévő parkban stb.Aztán itt jön a fekete leves.Kérdeztem tőle, hogy a kolléganője az,mert az öcsém mondta, hogy naponta hazaviszed a munkából?!
Nem tagadta,mondta hogy igen ő és mivel nem kapja meg tőlem azt ami neki járna, így ne csodálkozzak ha megcsal.Én viszont teljesen ki vagyok borulva.Attól mert nem vagyok vele együtt még meg kell csalnia? Ennyire nem bír a vérével?Miért nem tud olyannak elfogadni amilyen vagyok? A sok közös nyaralás,az eltöltött idő, az elmúlt 10 év neki semmi???Nekem eszembe nem jutna megcsalni akármilyen is.Ő miért teszi?
Amúgy a nő se semmi. Az én szememben egy gerinctelen nulla. Van férje, sőt kisgyereke is. Tudta,hogy a párom foglalt és mégis élt a helyzettel.A fő gond az, hogy dekoratív,az a típikus "minden férfi álma" típus.Igazi vadmacskás. Hiába van gyereke, semmi felesleg nincs rajta,arcból is egy szép nő.Én viszont eléggé önbizalom hiányos vagyok és látva ennek a nőnek a képét /facebookon/ még inkább elveszettnek érzem magam. Nem is értem, hogy a piás, átlagos párom hogy tudta ezt a nőt megfektetni? A párom bevallotta, hogy nagyon jó vele a szex, bevállalós és mint nő is tetszik neki nagyon. Azt nem is csodálom, kicsit hasonlít a Gregor Bernire, olyan igazi k.rvás,dögös, de bennem ez nincs meg. Ahogy észerevettem,manapság csak az ilyen nőknek van becsületük.Rajonganak értük a férfiak és a szépségükkel mindent elérnek.Én egy teljesen átlagos testalkatú nő vagyok, de nem hittem volna hogy ezt érdemlem 10 év után.Tanácstalan vagyok. A hitel összeköt minket, amiből még van 17 év. A páromnak nincs annyi pénze hogy kifizessen és mehessek és nekem sincs annyi pénzem, hogy kifizethessem és szétmenjünk. Vajon lesz még ebből az egészből valami? Ha továbbra sem szexelek vele, akkor mindig csalni fog? Kíváncsi vagyok meddig lesz meg ez a cicababa neki?Gondolom őt is megunja előbb utóbb.Tanácsokat szeretnék kérni,ki mit tenne?
58% os
Mar 2. X irod ,hogy nem valik...
Mit faj az neked,nem mindegy mit tesz?
Az o dolga.
Vagy te vagy a szeretoje a ferjenek?
Nem tudhatom...;)
Ennek a bombazonak is kell,valamit tudhat a pasi...;)
Köszönöm a válaszokat. Főleg a 29-es hozzászólónak a kommentje tetszett, vagyis tanulságos. Az az igazság, hogy valahol tudat alatt akarom őt. Lehet megszokásból nem tudom.Viszont azt a szép időszakot szeretném visszakapni amilyen az elején volt. Heves, tüzes volt, volt hogy olyan jót szexeltünk hogy elájultam. A piálásából ábrándultam ki. Abból, hogy neki a sör a mindennapi társa.Én pedig sem ebben, sem a dohányzásban nem vagyok partnere.Leírok valamit amit eddig nem írtam le. Én is hasonlóképp indultam mint a szerető, de mégis másképp.Amikor összejöttem vele-ő hajtott rám- akkor még együtt élt a fia anyjával.Az első 2 évben kettős életet élt. 3-4 nap a fia anyjával volt és a hétvégéken meg velem. Tudta a fia anyja is ezt és az én családom is. Két év telt el így. Viszont a szeretővel ellentétben engem rögtön felvállalt mint kapcsolatot és nem volt semmi titkos.Amikor teljes mértékben összeköltöztünk az 8 évvel ezelőtt volt, akkor zavarta el a volt asszonyt. A párom azt mondja, hogy csak addig voltam igazi tüzes,vérmes nő,míg küzdeni kellett érte. Amint megszereztem mint "zsákmányt" egyre inkább laposodott minden szépen lassan és ritkultak a szexuális együttlétek,majd idővel megszűntek. Szerinte én átvertem,mert addig volt érdekes míg elérhetetlen volt. Mondtam neki hogy ez nem egészen így van, engem a pia ábrándított ki igazán és a szexuális vágyam olyannyira elmúlt, hogy elvagyok nélküle. Na ő ezt nem tolerálja mostmár. A szeretőt sem értem. Az öcsém is munkatársa a páromnak és a szeretőmnek.Ő mondta, hogy a szerető rendezett anyagilag.Nagy házban laknak, férjével külön kocsi van, gyerekük van, jól menő vállalkozás. Ezeket a párom is mondta,mint ahogy azt is, hogyha szétmennénk akkor sem költözne össze a szeretővel. Van köztük 23 év. Tehát nem szerelmes a nőbe csak összejárnak.Állítólag nem elégíti ki a férje és sokat veszekednek, csak úgy vannak. A nőt meg végképp nem értem. Tudatában van annak hogy a párom soha nem fog vele összeköltözni és soha nem vállalja fel nyílvánosan akármilyen szexi, dögös és ennek ellenére találkozgat a párommal. Hogy lehet valaki ekkora lúzer? Ráadásul a szerető mondta a páromnak hogyha lebuknak,akkor a férje azonnal elvál tőle. Ennek ellenére sz@rik az egész házasságára,pedig tudja ha lebukik veszít mindent, házat, kocsit, vállalkozást, pénzt és lehet még a gyereket is és játszik a tűzzel. Egyedül marad és mégis ennyire meggondolatlan.Nem is értem.Az ilyen nőket mi motiválja, de most komolyan? Engem is elhagyhat a párom, de nekem tiszta marad a lelkiismeretem, de ennek a nőnek van egyáltalán lelkiismerete?
Amúgy a párom azt szereti benne, hogy laza, sörözik vele, tüzes az ágyban és állítólag vele szárnyal az együttlétekkor.Nemcsak testileg, hanem lelkileg is jól érzi magát a nő társaságában.Mégis minden "titkos".Most akkor hogy is van ez???
Foglalkozz magaddal, figyelj magadra, hidd el több év mire arra rá jössz mit is szeretnél.
A feleség meg a "férjed" dolgával foglalkozzanak ők!
En a 21 vagyok,es aki irt az 58% asnak.
Hat tudod,igy mar mas a leanyzo fekvese.
A volt feleseg atka utolert,ill. A Karma.
Te is szereto voltal,most zeged csalnak.
Ja,hogy teged rogton felvallalt? Ket ev nem mondhato rogtonnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!