Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzeli a párom hogy szeretőt tart?
A párommal 10 éve vagyunk együtt.Még az akkori munkahelyünkön jöttünk össze.Azóta én elmentem onnan,de ő még ott dolgozik.Röviden annyit rólunk,hogy én 42 éves vagyok (nő) ő pedig 56. Közös gyerekünk nincs,neki viszont van a házasságából két felnőtt gyereke és az előttem lévő kapcsoaltából egy 15 éves fia, akit közösen nevelünk az összeköltözésünk óta. Eleinte a szüleimnél éltünk az udvaron lévő kis házba(2 évig),majd a megtakarított pénzünket összerakva+hitel felvételével sikerült 8 éve összeköltöznünk.Na és itt kezdődtek a problémák,legalábbis csírájában...A párom a munkájából kifolyólag(futár) egész nap szabadban van télen,nyáron és szeret sörözni. Pár éve meég csak 2-3 sör volt az adagja,mostanában 5-6 doboz sör a napi átlag.Én pedig se nem dohányzom, se nem iszom, tehát irritál az egész.Itt kezdődtek a gondok. Az első 3-4 évben jó volt a szex köztünk, de ahogy teltek múltak az évek egyre inkább elhidegültem tőle, főleg az alkohol miatt.Nem egyszer szóltam neki, de szerinte ez normál mennyiség,hiszen "ledolgozza" és különben is mi közöm hozzá?!-mondja.
Nekem nagyon kiábrándító ez a durva stílusa.Lekezelő és tapintatlan velem én pedig nem szeretem a nyers stílusát. Szexuálisan annyira elhidegültem tőle, hogy szűk 3 éve nincs szexuális életünk, kb.2-3 alaklommal fordult elő az elmúlt 2,5 évben, hogy "elkapott" egy gyors menetre, de nem élveztem az egészet. Egyszerűen nem kívánom a szexet.Nincs senkim és nem tudom, hogy őt nem kívánom és ezért undorodtam meg a szextől, vagy egyáltalán a szexet sem, de egyre inkább úgy érzem, hogy a szexre sincs igényem.Ne kérdezzétek a miértjét, ez így kialakult az évek alatt.A párom már kb. 2 éve mondogatja, hogy elég volt és keresni fog egy szeretőt.Eleinte félvállról vettem és nem érdekelt az egész, gondoltam úgysem gondolja komolyan. Amikor már hetente többször emlegette ezt a keresek szeretőt témát, közöltem vele hogy jó, akkor mehetsz is a háztól. Erre neki állt feljebb. Azt vágta a fejemhez, hogy én vagyok a gyerektelen, húzzak én a p.csaba anyámhoz és ő marad a gyerekkel a házban. Hogy is gondolom, hogy ő menjen a gyerekkel az utcára én meg maradjak? Ez egy nagy veszekedés volt kb. fél éve és azóta keveset kommunkiálunk egymással és úgy élünk mint a lakótársak. Azt mondta,mivel én nem adok neki p.cit,majd meg fogja adni más,mert ő nem lesz ügyeletes bohóc. Így is történt. A napokban vallotta be kissé részegen,hogy néhány hónapja viszonya van az egyik kolléganőjével.Voltak gyanús jelek, hiszen nem egyszer este későn ért haza és az öcsém, aki szintén 1 munkahelyen dolgozik a párommal mondta, hogy Laci nagyon gyanús mostanában,mert az egyik fiatal,dekoratív kolléganőjét hazaviszi a munkából és mások is látták már többször őket együtt a munkahelytől pár száz méterre lévő parkban stb.Aztán itt jön a fekete leves.Kérdeztem tőle, hogy a kolléganője az,mert az öcsém mondta, hogy naponta hazaviszed a munkából?!
Nem tagadta,mondta hogy igen ő és mivel nem kapja meg tőlem azt ami neki járna, így ne csodálkozzak ha megcsal.Én viszont teljesen ki vagyok borulva.Attól mert nem vagyok vele együtt még meg kell csalnia? Ennyire nem bír a vérével?Miért nem tud olyannak elfogadni amilyen vagyok? A sok közös nyaralás,az eltöltött idő, az elmúlt 10 év neki semmi???Nekem eszembe nem jutna megcsalni akármilyen is.Ő miért teszi?
Amúgy a nő se semmi. Az én szememben egy gerinctelen nulla. Van férje, sőt kisgyereke is. Tudta,hogy a párom foglalt és mégis élt a helyzettel.A fő gond az, hogy dekoratív,az a típikus "minden férfi álma" típus.Igazi vadmacskás. Hiába van gyereke, semmi felesleg nincs rajta,arcból is egy szép nő.Én viszont eléggé önbizalom hiányos vagyok és látva ennek a nőnek a képét /facebookon/ még inkább elveszettnek érzem magam. Nem is értem, hogy a piás, átlagos párom hogy tudta ezt a nőt megfektetni? A párom bevallotta, hogy nagyon jó vele a szex, bevállalós és mint nő is tetszik neki nagyon. Azt nem is csodálom, kicsit hasonlít a Gregor Bernire, olyan igazi k.rvás,dögös, de bennem ez nincs meg. Ahogy észerevettem,manapság csak az ilyen nőknek van becsületük.Rajonganak értük a férfiak és a szépségükkel mindent elérnek.Én egy teljesen átlagos testalkatú nő vagyok, de nem hittem volna hogy ezt érdemlem 10 év után.Tanácstalan vagyok. A hitel összeköt minket, amiből még van 17 év. A páromnak nincs annyi pénze hogy kifizessen és mehessek és nekem sincs annyi pénzem, hogy kifizethessem és szétmenjünk. Vajon lesz még ebből az egészből valami? Ha továbbra sem szexelek vele, akkor mindig csalni fog? Kíváncsi vagyok meddig lesz meg ez a cicababa neki?Gondolom őt is megunja előbb utóbb.Tanácsokat szeretnék kérni,ki mit tenne?
Kérdező, kaptál hideget meleget... van is igazuk.
Én mást is írok, ami talán új lesz...
Valahol megértelek, kérdező,mert én is pont 42, ő pedig 43 volt mikor megcsalt.Nálunk is átlagos a férjem, de ő is ivott.
Talált magának egy 2 gyerekes fiatal nőt, akinek a párja a férjem haverja volt.A nő szerényebb külsejű, tehát tőlem is gyengébb, nem egy Gregor Bernadett, mint az emlegetett nő...
Ezt én se értem, miért pont a te férjed kell neki...
Tudja az ő párja?mert lehet, hogy érdemes lenne tudatni vele...
Nem érzed azt, hogy most miután más nőnek kellett, másképp nézel rá?Mert ha megmozdult valami benned,szexel még vissza tudnád csábítani, ha még szereted, és ha ő is szeret...
De a leírásból nem úgy tűnik sajnos, hogy ez a kapcsolat menthető..
Meg egy megoldas, hogy valaszut ele allitod: ha szeretot akar, akkor valtok, biritod az asztalt, elmondod a ferjenek, hogy a no mashova jar “kezeltetni” magat, ha viszont a gyereke es a becsulete, illetve az egyuttelesetek fontosabb, akkor szepen szakitson a novel- es akkor nem uszik a haz es a millioitok. Ennyi.
Az, hogy 42 eves vagy es nem kivanod a szexet valoban ket okbol kifolyolag lehetseges: 1.) a pasi miatt nem akarsz szexelni es 2.) hormonzavarod van es azert nem kivanod.
Amugy meg ez a szemelyes velemenyem: valj el a fenebe, mert ennek semmi ertelme mar.
Válj el, majd pedig mej el egy orvoshoz, mert baromira nem normális, hogy 42 évesen nem vágysz a szexre! Példálózhatsz itt azzal, hogy egy idő után a szerelmet felváltja a szeretet, meg megszűnik a szex... persze, 80 fölött, de nem a te korodban!
Nem is tudom, mit vársz egy egészséges férfitől?! A beteg te magad vagy!
Nemtől függetlenül ha valakinek hiányzik a szex akkor hiába 10 év akkor is hiányzik.
Olyan mintha nem kapnál enni, hiába ettél évekig attól még hiányzik.
Alkoholistával eleve képtelenség együtt élni, már csak ezért kéne lépni.
A megcsalás az csak egy tünet, kommunikáció hiány, rossz kapcsolaté.
"A kis ribije meg inkább tegye helyre a szar házasságát,mint még egy kapcsoaltot szétbombázzon.Ez a véleményem." Hát igen, csakhogy neked is ezt kellett volna tenned, amire most mást okosítasz.
Én nem akarlak bántani, beléd rúgni ilyesmi. Csak a véleményemet írom le.
Annyira utálod a férjed, annyira undorodsz tőle, hogy szinte hihetetlen, hogy még vele vagy. De nem lehet, hogy úgy ahogyan néha a nők idealizálják az imádott férfit és minden rossz ellenére ő a tökéletes nekik úgy Te pont ellenkezőleg annyira rossznak látod? Csak mert azért érdekes, hogy egy bombázó fiatal nő aki szerinted "minden férfi álma" típus és ebből kiindulva válogathatna a pasik közt az pont a Te öreg házas, iszákos, gyárkémény pasidra vágyik aki még csak pénzzel sem tudja elkápráztatni és egy ilyen pasi miatt kockáztatja még a házasságát is? Nekem érdekes.
A másik amit nem értek, hogy szintén volt ismerősöm aki undorodott a férjétől. Amikor a pasi nagy sokára szeretőt talált a nő hálálkodott az égnek, hogy már nem őt fogja molesztálni. Ő már valóban nem akart semmit a férjétől, csinaljon amit csak akar csak őt hagyja békén.
Nálad nem ezt érzem.
Ami a kapcsolatotokat illeti nem csak Te vagy a hibás az biztos viszont Te nyavajogsz itt, hogy ez most mi? Ez a közönyöd/nyötök eredménye. Mit tettél, hogy jobbá tedd a kapcsolatot? Újra és ujra szembesítetted azzal, hogy undorító neked. Na ez nem az az út. Most meg itt nyafogsz, hogy ugyis biztos téged szeret mert hivatalosan veled van. Akkor most szeressen vagy ne? Vagy mit akarsz? Hagyjon vagy ne? És kérdezed, hogy felnőtt ember miért nem tud Téged elfogadni olyannak amilyen vagy, vagyis szex nélkül. De Te sem fogadod el őt, azt, hogy neki meg kell a szex, igénye van rá. Te nem vagy felnőtt, hogy őt elfogadd olyannak amilyen?
Ő, hála neked eljutott oda, hogy lezárta a kettőtök dolgát és szerencséje lett egy nálad jobb növel. Hát bolond lenne visszatáncolni a sok elutasításhoz meg alázáshoz amikor egy jobb nő meg oda van érte. Vedd észre, ezt főzted, ezt eszed.
Végül mégegyszer írom, hogy nem csak Te vagy a hibás, ketten juttattátok ide a házasságot de mivel Te kérdeztél a Te szerepedre próbáltam rávilágítani.
Én ezt a kis filmet javasolnám neked. Sok hasznos dolgot fogsz hallani itt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!