Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan nő, akinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, akinek van kisgyereke, férje és szeretőt tart?

Figyelt kérdés
Hogy oldod meg a helyzetet? Mennyi idős/idősek vagytok?
2018. aug. 5. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Természetesen itt nincs, hiszen itt mindenki szuper kapcsolatban él és ha nem az lenne, abban a másodpercben kilépne belőle és borítana mindent.

A valóság meg az, hogy a nők is elég szép számmal tartanak szeretőt meg vannak alkalmi kapcsolataik.

2018. aug. 5. 12:29
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Gratulálok, ha kisgyerek mellett szeretőre van időd :( A környezetemben és sajnos a saját példámon keresztül is azt látom, hogy kisgyermekes családokban a férj szokott félrejárni.
2018. aug. 5. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Te normális vagy hogy egyltalán agyilag idejutsz? egyáltalán tudod mi energiába telik több kisgyerek?
2018. aug. 5. 16:05
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Én leszek.

Kiderült a férjemnek is van szeretője,úgyhogy én is rajta vagyok,hogy beújítsak egyet.Amúgy nem hiszem,hogy játszani kell a mártírt,ha egy apa meg tudja oldani (aki teljes jogú szülő ugye,szóval vizsgázhat a gyerekre,viheti oviba,suliba stb,nem csak a nőre kell szakadnia mindennek) akkor a nő is meg tudja oldani.

Eddig én is hülye voltam,meg eljátszottam a nagy halált,de most már ugy vagyok vele,amit szabad az egyik félnek,azt szabad a másiknak is.

2018. aug. 5. 19:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen a 4-esnek igaza van.
2018. aug. 6. 00:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Igazad van 4-es.

Sokra mentem a becsületemmel, meg hogy kitartottam mellette és eltartottam, amikor nem volt munkája.A szeretője második randin szétdobta a lábát a nagy autó láttán.

Mai eszemmel én is csalnám, és jól kihasználnám anyagilag, ahogy az új nő teszi.Ezt értékelik a férfiak, a rib..okat.

2018. aug. 6. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm így van. 2 gyerek anyja, 12 és 7 évesek, van szeretője. Meg tudja oldani, ahogy elnézem, de azt nem tudom mit ad be a férjének ilyenkor
2018. aug. 7. 07:24
 8/12 anonim ***** válasza:
2-es, én a környezetemben azt látom, hogy a nő jár félre, gyerek mellett is. Amíg apa dolgozik, anya a gyerekkel van otthon, na meg a szeretővel. Szerintem ezt a megcsalás témát nem lehet egyik nemre se ráhúzni, férfi - nő egy kutya, ugyan olyan százalékban lépnek félre, csak nők okosabban tudják csinálni.
2018. aug. 7. 07:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen. Nekem van szeretőm.

Igaz nem rég óta. A férjem semmibe néz, nem nyúl hozzám. Sem fizikailag sem lelkileg nem elégíti ki a vágyaimat.

Több mint 1 éve nem szexeltunk.

A gyerek 1.5 éves.

Fiatalok vagyunk. 35 alatt.

2018. aug. 11. 20:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi 3X évesek vagyunk, közelebb a 40-hez, 8 éves kapcsolat, másfél éves kis gyerekkel. Én a megcsalt és elhagyott férj vagyok, de azért elég sok mindent el tudok mondani. Utólag persze könnyű okosnak lenni, de nagyon sok munka van benne, mire összeállt bennem minden apró részlet, hogy mikor mi és hogyan történt.

Az előzményekről, okokról, miértekről itt most nem írnék, nem erről szól a kérdés, hanem hogy hogyan oldja meg a nő. Az én feleségem már a terhesség alatt kezdte, és folytatta szülés után is.

Amíg dolgozott, könnyű dolga volt, mert munkahelyi kapcsolat révén munka előtt/után könnyen össze tudtak futni egy gyors pásztorórára. Arról nem is beszélve, hogy sokszor nem is egy volt a munkarendünk, pl. én délelőttös, ő délutános volt. Amíg én dolgoztam, ők a lebukás veszélye nélkül azt csináltak, amit csak akartak. Persze azt is kíméletlenül kihasználták, amikor üzleti ügyben 2-3 napig távol voltam. Ezt legalább egy hónappal előre tudták, a szerető meg akkorra kért szabadságot.

Aztán még szülés előtt volt pár hónap táppénz, szülés után a GYED és a felhőtlen szabadság. Kb. akkor találkoztak, amikor akartak - és amikor én dolgoztam. Megvárták míg a gyerek elalszik, aztán mehetett az ungi-bungi a másik szobában, a mi ágyunkban. De olyan is volt, hogy a gyereket lepasszolták egy ismerősnek, aki végig falazott nekik. Olyan is volt többször, hogy hétvégén elment a gyerekkel sétálni 1-2 órára, amíg én kitakarítom a lakást. Aztán ilyenkor a gyereket a barátnő sétáltatta, ők meg a barátnő lakásában élvezték egymás társaságát.

Senkinek se akarok tippeket adni, hogy hogyan verje át a férjét, amíg ő gürizik azért, hogy a családnak mindene meglegyen. Ne tegyetek ilyet, mert ez nagyon szemét, megalázó dolog. Ha nem vagytok boldogok, próbáljátok meg helyrehozni a házasságotokat. Ha ez nem sikerül, váljatok el békével, aztán utána lehet szabadon új párt keresni.

2018. aug. 11. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!