Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek van kisgyereke, férje és szeretőt tart?
Figyelt kérdés
Hogy oldod meg a helyzetet? Mennyi idős/idősek vagytok?2018. aug. 5. 10:08
11/12 anonim válasza:
Nekem van szeretőm 3,5 hónapja. A férjem szavakkal megaláz,lenéz, lekezelő. El akartam tőle válni évekkel ezelőtt, amikor a szeretősdi még csak gondolatban sem volt.Ő a válaásról hallani sem akar. A gyerek miatt, közös vagyon stb.kifogások. A legszebb az egészben hogy ő sem boldog velem, ezt többször mondta, de ahhoz már gyáva hogy elváljon. Neki fontos a látszat, a családi idill a gyerek miatt.Aztán én pedig elhatároztam, hogyha úgy adódik hogy valaki jön az életembe és meg lesz a szimpátia, akkor élek a lehetőséggel. Munkahelyet váltottam és több hónap után az egyik kollégámmal beszédbe elegyedtünk.Az 1.randin tudtuk, hogy lesz folytatás.Olyan forgatókönyvszerű a sztorink, hogy elkerülehetetlen lett volna a találkozásunk. Szerintem sorsszerű volt.Neki is szar kapcsolata van, nekem is. Az ő párja sem és az enyém sem akar borítani,válni.Mi meg együtt vagyunk amíg lehet és lesz ami lesz. Ha lebukunk, én elvált nő leszek,mert a férejm biztosan nem tolerálja.Hogy velük mi lesz azt nem tudom, de mi élünk a mának boldogan aztán a többit a sors megoldja.Most boldog vagyok és igazi nő. Ha a férjem kritizál, akkor magamban egy jót röhögök és nem tud érdekelni mit mond rólam.Lényeg, hogy más észreveszi bennem a NŐ-t és már eljutottam odáig, hogy a férjem szavait meg sem hallom. Szelektál az agyam tudatosan.
12/12 anonim válasza:
11-es: És mi akadályozott meg benne, hogy elválj? Nem kell ahhoz a férjed beleegyezése, hogy elváljatok. Ha te beadod a válókeresetet, a bíróság el fog választani benneteket, akár akarja a férjed, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!