Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a nők azt ha egy pár régóta él elhidegulve és a ffi szeretőt keres? Pláne ha a feleség is engedi.
Olyanok válaszát köszönöm szépen de nem kérem akik azt írják váljanak szét.
Az aki ezt írja nincs képben
Nekem inkább az a bajom, hogy fordított esetben valószínű kiborulnál. Ha feleséged keresne szeretőt. De ez az én egyéni problémám, ez titeket nem érint.
Azt csináltok, amit akartok. Jó szeretőkeresést!
Nem hallottam olyan esetrõl, hogy a feleség is engedi.
Ha errõl lenne szó, hogy valóban rendben van ezzel a párja és elfogadja, akkor nem ítélném el, bár akkor sem vennék részt ilyen szerelmi háromszögben. Attól, hogy a feleséget nem zavarja egy harmadik személy jelenléte a kapcsolatban, engem még igen, így hát nem vonnám bele magam:)
1.Az ítélkezés pótcselekvés, míg másokkal vagyunk elfoglalva addig nem kell szembesülnünk magunkkal.
2.Értékrendbeli különbségek eltúlzása az elfogadás és szeretet hiányából eredően.
3.Félelemből, amit nem akarunk, hogy velünk megtörténjen azt megvetjük másokban.
Ez a három aspektus a helyzet negatív megélésének pólusa, az érzelmi életünk minőségének önként vállalt mérgezése.Attól, hogy nem értünk egyet valamivel még nem szükségszerű elítélni, gyűlölni, félni.
Én nem ítélem el azt a férfit aki ilyet tesz, de nem értek vele egyet és én magam nem cselekednék hasonlóképpen.
Ha a feleség engedi, oké.
Ha nem, vagy nem tud róla, azért ítélem el, mert gerinctelenség. És nekem a gerincesség fontosabb, mint a nunim (vagy ha pasi lennék, a kukim). Igen, ekkor az a megoldás, hogy leülnek beszélni, és két opció van: vagy engedi a feleség, vagy válás (igen, akkor is, ha a nője tartja el, mert egy naplopó senki, és anélkül utcára kerülnem akkor is, ha akkor nem mindennap látja a kölköt). Ha nem engedi, akkor a válás a gerinces opció. A szerető tartása a gerinctelen proli verzió, ezt meg van jogom elítélni.
Szerintem ezek az okok miatt hisze kevés nő a nyitott házasságban:
Ugye sok nő hajlamos azt hinni, hogy kalandozás közben majd beüt az újabb szerelem és akkor a férfi otthagy csapot papot. (sok férfi tényleg ilyen is)
Aztán ugye van az a gondolat is, miszerint a férfi a disznó aki ha otthon nem lakik jól akkor megy máshová, + azonnal feltételezik, hogy bezzeg ha az asszony akarna menni akkor a férfi hogy ki lenne.. (sajnos azt kell mondanom, hogy részben ez is jogos, mert rettentő sok extra féltékeny pasi van)
Aztán meg.. ítélkezni olyan nagyon könnyű. És mások életével könnyebb foglalkozni mint a sajátunkéval.. főleg jó felületesen.
ui.: van még egy gondolatom.. az pedig nem más mint, hogy sok nő aszerint él, hogy érzelem kell a szexhez, és azt gondolják ez minden férfinál is pontosan ugyanígy működik.. bele sem tudnak/akarnak/képesek gondolni abba, hogy lehet különbséget tenni testi vágy alapú és érzelmi alapú szex közt. úgy gondolom a nők hajlamosak dogmatikusabban gondolkodni egy ilyen kérdéshez, sokkal inkább ragaszkodnak a társadalmi "normákhoz" mint a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!