Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy képzeli a párom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeli a párom hogy szeretőt tart?

Figyelt kérdés

A párommal 10 éve vagyunk együtt.Még az akkori munkahelyünkön jöttünk össze.Azóta én elmentem onnan,de ő még ott dolgozik.Röviden annyit rólunk,hogy én 42 éves vagyok (nő) ő pedig 56. Közös gyerekünk nincs,neki viszont van a házasságából két felnőtt gyereke és az előttem lévő kapcsoaltából egy 15 éves fia, akit közösen nevelünk az összeköltözésünk óta. Eleinte a szüleimnél éltünk az udvaron lévő kis házba(2 évig),majd a megtakarított pénzünket összerakva+hitel felvételével sikerült 8 éve összeköltöznünk.Na és itt kezdődtek a problémák,legalábbis csírájában...A párom a munkájából kifolyólag(futár) egész nap szabadban van télen,nyáron és szeret sörözni. Pár éve meég csak 2-3 sör volt az adagja,mostanában 5-6 doboz sör a napi átlag.Én pedig se nem dohányzom, se nem iszom, tehát irritál az egész.Itt kezdődtek a gondok. Az első 3-4 évben jó volt a szex köztünk, de ahogy teltek múltak az évek egyre inkább elhidegültem tőle, főleg az alkohol miatt.Nem egyszer szóltam neki, de szerinte ez normál mennyiség,hiszen "ledolgozza" és különben is mi közöm hozzá?!-mondja.

Nekem nagyon kiábrándító ez a durva stílusa.Lekezelő és tapintatlan velem én pedig nem szeretem a nyers stílusát. Szexuálisan annyira elhidegültem tőle, hogy szűk 3 éve nincs szexuális életünk, kb.2-3 alaklommal fordult elő az elmúlt 2,5 évben, hogy "elkapott" egy gyors menetre, de nem élveztem az egészet. Egyszerűen nem kívánom a szexet.Nincs senkim és nem tudom, hogy őt nem kívánom és ezért undorodtam meg a szextől, vagy egyáltalán a szexet sem, de egyre inkább úgy érzem, hogy a szexre sincs igényem.Ne kérdezzétek a miértjét, ez így kialakult az évek alatt.A párom már kb. 2 éve mondogatja, hogy elég volt és keresni fog egy szeretőt.Eleinte félvállról vettem és nem érdekelt az egész, gondoltam úgysem gondolja komolyan. Amikor már hetente többször emlegette ezt a keresek szeretőt témát, közöltem vele hogy jó, akkor mehetsz is a háztól. Erre neki állt feljebb. Azt vágta a fejemhez, hogy én vagyok a gyerektelen, húzzak én a p.csaba anyámhoz és ő marad a gyerekkel a házban. Hogy is gondolom, hogy ő menjen a gyerekkel az utcára én meg maradjak? Ez egy nagy veszekedés volt kb. fél éve és azóta keveset kommunkiálunk egymással és úgy élünk mint a lakótársak. Azt mondta,mivel én nem adok neki p.cit,majd meg fogja adni más,mert ő nem lesz ügyeletes bohóc. Így is történt. A napokban vallotta be kissé részegen,hogy néhány hónapja viszonya van az egyik kolléganőjével.Voltak gyanús jelek, hiszen nem egyszer este későn ért haza és az öcsém, aki szintén 1 munkahelyen dolgozik a párommal mondta, hogy Laci nagyon gyanús mostanában,mert az egyik fiatal,dekoratív kolléganőjét hazaviszi a munkából és mások is látták már többször őket együtt a munkahelytől pár száz méterre lévő parkban stb.Aztán itt jön a fekete leves.Kérdeztem tőle, hogy a kolléganője az,mert az öcsém mondta, hogy naponta hazaviszed a munkából?!

Nem tagadta,mondta hogy igen ő és mivel nem kapja meg tőlem azt ami neki járna, így ne csodálkozzak ha megcsal.Én viszont teljesen ki vagyok borulva.Attól mert nem vagyok vele együtt még meg kell csalnia? Ennyire nem bír a vérével?Miért nem tud olyannak elfogadni amilyen vagyok? A sok közös nyaralás,az eltöltött idő, az elmúlt 10 év neki semmi???Nekem eszembe nem jutna megcsalni akármilyen is.Ő miért teszi?

Amúgy a nő se semmi. Az én szememben egy gerinctelen nulla. Van férje, sőt kisgyereke is. Tudta,hogy a párom foglalt és mégis élt a helyzettel.A fő gond az, hogy dekoratív,az a típikus "minden férfi álma" típus.Igazi vadmacskás. Hiába van gyereke, semmi felesleg nincs rajta,arcból is egy szép nő.Én viszont eléggé önbizalom hiányos vagyok és látva ennek a nőnek a képét /facebookon/ még inkább elveszettnek érzem magam. Nem is értem, hogy a piás, átlagos párom hogy tudta ezt a nőt megfektetni? A párom bevallotta, hogy nagyon jó vele a szex, bevállalós és mint nő is tetszik neki nagyon. Azt nem is csodálom, kicsit hasonlít a Gregor Bernire, olyan igazi k.rvás,dögös, de bennem ez nincs meg. Ahogy észerevettem,manapság csak az ilyen nőknek van becsületük.Rajonganak értük a férfiak és a szépségükkel mindent elérnek.Én egy teljesen átlagos testalkatú nő vagyok, de nem hittem volna hogy ezt érdemlem 10 év után.Tanácstalan vagyok. A hitel összeköt minket, amiből még van 17 év. A páromnak nincs annyi pénze hogy kifizessen és mehessek és nekem sincs annyi pénzem, hogy kifizethessem és szétmenjünk. Vajon lesz még ebből az egészből valami? Ha továbbra sem szexelek vele, akkor mindig csalni fog? Kíváncsi vagyok meddig lesz meg ez a cicababa neki?Gondolom őt is megunja előbb utóbb.Tanácsokat szeretnék kérni,ki mit tenne?

2018. aug. 22. 21:01
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk sem volt 3 évig szex, de én egy percig sem háborognék, ha megcsalt volna eközben. Épp azon vagyok meglepődve, hogy nem csalt meg. Pedig ő a férfi. És mégis én feküdtem volna le mással.

Te őt már nem szereted, érdekből vagy vele és a hiúságodat bántja. Nem csak a szex nem stimmel köztetek, de férfiként se tudtál már ránézni. Hát most más ránéz.

Az én férjem is pampog, hogy ő bezzeg tisztelte annyira a házasságunkat. Ja, 1,5 évig még egy ölelést se kaptam tőle. Bolond lettem volna elutasítani, amikor találtam valakit, aki a karjába vett volna.

Ha nem tudtok szétmenni, éljetek nyitott házasságban.

2018. aug. 23. 02:12
 12/43 anonim ***** válasza:
49%
Nőként mondom, nem is értem mit vársz tőle. Csak mint lakótársak éltek együtt. 3 éve nem szexeltek, fél éve nem beszéltek egymással. Mit gondoltál, lemond mindenről az életben egy nagy semmiért?? Ezt hogy gondoltad? Csoda, hogy eddig nem volt még senki más neki. Ez ami köztetek van nem párkapcsolat. Te akartad, hogy így legyen, edd meg amit főztél!
2018. aug. 23. 03:46
 13/43 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező lepontozza a nem tetsző válaszokat!!
2018. aug. 23. 10:24
 14/43 A kérdező kommentje:

Utolsónak,nem pontoztam le senkit és nem is kedveltem senkit.

Elolvastam a válaszokat.Nagyjából erre is számítottam. Szóval én vagyok a hibás mindenért.Érdekes, a szeretőt senki sem szidja.Írtam, hogy férje van, kisgyereke, de valahogy mindenki átsiklott rajta :(

A szexet pedig nem kívánom. A párom szerint ez nem normális és nem egészséges, szerinte kezeltetnem kellene magamat.Én ezt nem így látom telejesen. Teljesen normális, hogy idővel csökken vagy megszűnik a testi vágy a másik felé-szerintem. A szerelem elmúlik és utána szeretetté kellene alakulni, de nálunk nem így történt.Sok idős házaspár van, akik évek óta nem szexelnek mégis szeretik egymást és elfogadják a másikat olyannak amilyen.Nem értem, hogy nálunk ez miért nem lehetne így?Amúgy a fél évvel ezelőtti nagy veszekedésünk óta kommunikálunk, csak keveset.Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem szólok semmiért,nem veszekedek vele,mert olaj a tűzre.Ettől függetlenül elvitt nyaralni a Balatonra 2 hétre,meg a tüzijátékra is kézenfogva mentünk.

A szeretőjéről meg annyit, hogyha olyan szexi,dögös nő, akivel állítólag isteni a szex, akkor miért nem vállalja fel nyíltan a ribit? Nagyon kevesen tudnak róluk.Egyértelmű, hogy engem szeret,mert én vagyok a hivatalos párja és konkrétan nem szakítottunk. A hitel meg egy más kérdés.(Volt egy komoly bírósági ügyem és milliók mentek el rá, így lenullázódtunk.Ettől stresszes vagyok és nem tudnám sehogy kifizetni csak egy újabb hitellel,na de most ebbe nem akarok belemenni).Én anyukámékhoz tudnék költözni,akik 2 utcával laknak tőlünk,de a szüleim nem tudnak a mi elhidegült viszonyunkról.Jó a viszonyom anyukámmal és nem akarom megbántani őket ezzel.Viszont múltkor kb. 1 hónapja leutaztunk a szüleim vidéki házához az egész család, sőt még a távol élő keresztlányomék is jöttek.Csak a párom nem jött.Az viszont furcsa volt mindenkinek és meg is jegyezték, hogy ilyen még nem fordult elő.Én meg égtem és magyarázkodtam.Gondolom a kis fruskájával volt akkor is,mert már javában meg volt neki.A múlt héten megint befenyített, hogy nem fog jönni vidékre (havonta 1x le szoktunk utazni az egész család),mert ha nem adok p.nát neki, akkor köszönjem megamnak hogy ez van.Ő nem lesz bohóc és nem fogja eljátszani a minden rendben szitut a szüleim előtt.Már 2 hete is le kellett mondanom a szüleimnek a közös strandolást,mert akkor sem volt hajlandó jönni én pedig nem akartam egyedül menni és megint magyarázkodni.Számomra érthetetlen, hogy a szexhiány miatt így viselkedik.Ettől még emberileg szerethetne nem?A kis ribije meg inkább tegye helyre a szar házasságát,mint még egy kapcsoaltot szétbombázzon.Ez a véleményem.

2018. aug. 23. 11:13
 15/43 anonim válasza:
56%
Szerethetne, de úgy látszik nem szeret. Ezt próbáld meg elfogadni és ne hitegesd magad. Igen szörnyű az is amit a másik nő tett, de az az ő döntése. A saját életét úgy teszi tönkre ahogy akarja. Ahogy a párodnak is saját döntése volt hogy szeretőt keres. Nagyon kérlek ne mérgezd magad egy ilyen kapcsolatban..
2018. aug. 23. 11:45
 16/43 anonim ***** válasza:
42%

Elválni tőle ,miért nem tudsz te szerencsétlen??! Ha már nem kívánok valakit,akkor logikus ,hogy szakítok vele,nem kíbzom tovább szerencsétlent...

De nálad úgy látszik nem így működik,nyílván kénylemesebb eltartottnak lenned,mintsem elválnod!! Viseld is el ,ha megaláznak...szánalmas vagy!! A szerető miért lenne hibás elmondanád??! Ő csak megadja a férjednek ,amit te már nem tudsz,ő viszont igen!!

2018. aug. 23. 12:10
 17/43 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj elég volt csak bele bele olvasnom, de mi a jó francos fenéért vagy még vele???

Egyébként szerintem miatta(!) nem kívánod a szexet. Azért szerintem nagyon nem az a trend hogy egy 42 éves nő már többé ne kívánja a szexet. Több 50 körüli és a feletti nőkről tudom hogy igenis van igényük a szexre...

F36

2018. aug. 23. 12:11
 18/43 A kérdező kommentje:
16-os!Kikérem magamnak hogy szerencsétlenezz és kitartottnak titulálj!Nem vagyok kitartott,van munkahelyem egy pénzintézetnél nem alacsony pozícióban.A héten szabin vagyok,de a páromat ez nem hatja meg.Délután 4 körül befejezi a munkát és este 8 körül hazakullog.Miért nem lehet megérteni, hogy a hitel összeköt minket?Nem tud kifizetni, hogy mehessek,most akkor vesszenek el a millióim? És akkor ráadásul még meg is csal.Én nem csalom meg,elvagyok szex nélkül mégis jó lenne minden.Viszont a lelkemmel sem foglalkozik úgy ahogy kellene.Komolyan nem akarom elhinni hogy a férfiakat ennyire a f.rkuk irányítja.Jött egy harmincas könnyűvérű liba és már ugrik is.És még én menjek a háztól.Még ilyet!!! :(
2018. aug. 23. 12:45
 19/43 anonim ***** válasza:
54%

Nincs szex, neked amúgy is teher lenne 42 évesen, nem foglalkozik a lelkeddel, későn jár haza, kibújik a családi programok alól, szeretőt tart, stb... - most komolyan, ebben neked mi a jó?! Miért nem zárod le a házasságod? Semmi értelme együtt lennetek. Egy jó szót nem írtál még róla, csak mocskolod, holott abban, hogy működésképtelen a házasságod, te is nyakig benne vagy!

U.i.: ha valóban egy pénzintézetnél dolgozol, pontosan tudnod kell, hogy egy közös hitel nem a világ. Dőljön csak be a hitel, adjátok el a közös ingatlant, és kezdjetek új életet azzal, akivel jól is érzitek magatokat. Neki sem jó veled, hidd el.

2018. aug. 23. 12:58
 20/43 anonim ***** válasza:
27%

19 a kérdező lusta di.nó elválni!!! Lassan elhányja magát a férjétől,de azért megis vele van!! Mindenért őt okolja lassan..

Az a szánalom kerdező amit te csinálsz,a beteg nem a hapsi hanem te!! Igenis az embernek szüksége van testiségre ,attól hogy neked nem kell,másnak igen!! Így jartál...

Nézzük fordítva neked kellene a szex mindennél jobban de a férjed majdnem elhányja magát tőled es nem dug meg??! Mit tennél?!?! Szánalom..

Mondom ezt nőként,nem is értem mit vagy felháborodva

2018. aug. 23. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!