Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt?

Figyelt kérdés
Míg én dolgoztam addig ő le passzolta a gyereket az anyjának és át hívta hozzánk az exét. Úgy derült ki hogy megláttam az üzeneteket és persze még én voltam a rossz hogy mit turkálok a telefonjában. Elég szépen ment az enyelgés/flörtölés de, váltig állítja hogy nem történt semmi csak barátok és "hülyültek" csak persze mindezt éjjel kettőkor a saját házunkban kettesben. Azóta írta neki hogy nem bírja elfelejteni hogy itt volt...mit higgyek mit tegyek?
2018. aug. 21. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég egyértelmű.
2018. aug. 21. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is volt szex,de szerintem tény,hogy odavan az exéért 😕
2018. aug. 21. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne is gondolkozz ezen,nyilvánvaló hogy félrelépett.Ne ülj vele jó tanács
2018. aug. 21. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem is csalt meg, de hogy a másik nőért oda van, azt tuti.
2018. aug. 21. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nézzd külső szemmel!

1. semmi keresnivalója nőnek a házadban akkor amikor nem vagy otthon (családtagot leszámítva)!

Főleg nem 18 óra után!

Teljesen mindegy, h barátnőd vagy az ő barátnője.

Amúgy sincs férfi és nő között baratság, az egyik mindig többet akar, én pedig nem szoktam a barátaimat megdugni.

2. Éjszaka, két ember között akik valaha vagy még most is szeretik egymást nincs szex, az gyakorlatilag kizárt!

Értem, hogy számodra hihetetlen, fel nem foghatod, hogy hogyan és miért tette, de sajnos az életemet rá merem tenni, hogy volt szex közöttük valamilyen formában!

Az ilyen ember nem változik, ráadásul semmi tisztelet/szeretet nincs irántad, még csak a közös otthonotokat sem tartotta tiszteletben!

Szóval nincs semmilyen remény, jobb ha tudomásul vezsed, hogy meghalt, ahogy a kapcsolatod is vele.

Én nem adnék semmilyen lehetőséget neki, ez sajnos azonnali váló ok!

2018. aug. 21. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ne légy lárva.

Éjjel kettőkor az exével otthon kettesben..akivel üzikben enyelegtek..a gyereket meg minek kellett akkor leadni? Hisz éjjel már úgyis alszik. Hát azért, hogy tuti biztos szabad legyen a pálya. Meg lettél csalva a nyakam teszem rá. Fáj-nemfáj ez van. Sajnos ez szerint cselekedj.

2018. aug. 21. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Bizony ez kőkemény félrelufircolás volt. Sajnálom tesó! Fel a fejjel!!
2018. aug. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!