Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez hihető?
Tegnap a barátom a mozicsillagon vagy vmelyik filmmegosztó oldalon keresett filmet, amit néztünk.
Egyszer amikor megállítottam a szünetjellel a filmet, nem csak megállt, hanem felugrott egy ablak. Gondoltam a visszanyíllal találom meg, ám az előzményekben egész más volt. Animált szexjátékos oldalak tűntek fel már a film kiválasztása előtt is, de most egy olyan volt, hogy egyéjszakás szexclub. Ez az előzményben levő neve, a címsor szerint valami hood... (később ráákerestem, de nem találtam ilyet.) A barátom azt mondta, hogy nem regisztrált oda, nem ő nézegeti ezeket az oldalakat, hanem felugranak, és mind ilyen.
Aki használ még ilyen filmmegosztókat, az is ezt tapasztalja?
Vannak bőven oldalak, ahol undoritóan nyomatják ezeket.
Sokszor, a nemre kattintva, már is adja elő.
Vannak oldalak, amiket pont ezért már kerülök nagy ivben.
*azt szexszel bombázzák meg pókerrel.
Meg jóslási, mágiás lehetőségekkel
Hatosnak és hetesnek: elég régóta internetezek, de nem ilyen filmmegosztókon nézek filmet, hanem youtube-on és videán.
Az animált szexjátékosakat láttam eddig is, amikor a barátom a saját megszokott megosztóin keresett filmet. Eszembe se jutott, hogy ilyenekre regisztrál, meg kifejezte undorát is. Az egyéjszakás oldal azonban új dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!