Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hihető vagy hazudik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihető vagy hazudik?

Figyelt kérdés

Sztori a következő: 18 éve tartó párkapcsolat, két gyerek. Látszólag békés család. Apa két helyen dolgozik, anya otthon a két és fél éves picivel. Egy alkalommal a férj kiszúr egy pikáns üzenetet a feleség facebook üzenetei között. Kérdőre vonja és egy nagy veszekedés során kiderül, hogy az asszony 3 hónapja online kapcsolatot tart fenn egy iskoláskori ismerősével. Persze tagad mindent, soha nem találkoztak, soha nem beszéltek egymással chat-en kívül…egy hónap veszekedés után megtörik és vall. Egyszer találkoztak, de a két és fél éves gyereket is vitte a randira, nehogy mással is meggyanúsíthassák később. Csókot adott a srác szájára és összesen háromszor beszéltek telefonon. És igen. Szexchat is volt közöttük, fényképküldözgetéssel (meztelen fotók) egybekötve. Esküszik, hogy soha semmiféle testi kapcsolat és további találkozás nem volt. Azóta eltelt három hónap és egy újabb visszatérő beszélgetésnél borult a bili. Az asszonyka kezdett mellébeszélni és ismét tagadni azt, amit már egyszer bevallott. A végén kibökte a férjnek: „Van olyan dolog, amiről nem kell tudnod. De én már mindent bevallottam.Nincs titkolnivalóm”

Kérdésem a hölgyekhez: Ti is így reagálnátok egy esetleges lebukást követően? Bemernétek vallani, amit tettetek? Férfiak: Ezek után bíznátok még a partneretekben? Képesek lennétek megbocsátani?

Gondolom ez nem egyedi eset, úgyhogy lehetőleg normális válaszokat kérnék, kor és nem feltüntetésével. Köszönöm!

2015. szept. 22. 07:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt már nem számít, hogy volt-e testi megcsalás, mert lelki 100%,hogy volt és a meztelen fényképek pedig nagyon alja dolog!

Én ekkora lebukásnál biztos mindent elmondanék már őszintén.

Nem bíznék többet benne. Elgondolkodnék, hol rontottam el a dolgokat és szeparálódnék tőle.

2015. szept. 22. 07:41
 2/16 anonim ***** válasza:
30N.
2015. szept. 22. 07:41
 3/16 anonim ***** válasza:
35%

Apuka ket helpen dolgozik anyuka mereszti otthon felallasbol ez lesz.

Anyuka futolepesben mensen dolgozni hiszen ha randizni szexchatre van ideje akkor dolgozniis

En is a ferj helyebe most otthon maradnek 3 evig es tartson el az assszony

2015. szept. 22. 07:55
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is ezt mondta a barátnőm, csak barátok, aztán pár nappal később egy csók, aztán egyszer feküdtek le, aztán többször.

Persze a gyerekét én neveltem. Én elköltöztem. Most persze kapar.

A bíróság neked fogja ítélni a gyerekeket, gyűjts össze minden bizonyítékot, egy jó ügyvéddel, egy életre móresre taníthatod. Mivel nincs munkája esélyes se lesz.

Csináld ki, mert megérdemli, a beled kidolgozod, ő meg féllép.

2015. szept. 22. 08:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a te feleseged: valj azonnal, egyaltalan nem bizhatsz benne.

Ossze vissza hazudik (mint mindenki lebukaskor), es csepegtetei az igazsagot, es meg azt hiszi neki all feljebb.

Siman lehet, hogy tobbet is csinalt, es titkolja, de nem is szamit igazan. Amit leirtal az megcsalas, a csokon kivul erzelmi megcsalas, ami ugyanugy hutlensegnek szamit.

Megbocsatani nem erdemes az ilyet, nem arrol van szo, hogy egy alkalommal hulyeseget csinalt a no es nagyon megbanta, hanem folyamatosan a ferj hata mogott titkolta a dolgot, es csak azert merges mert lebukott.

Kerulni kell az ilyen embereket messzirol..

2015. szept. 22. 08:45
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Mir tennek?Tagadnek:-)

33/N

2015. szept. 22. 08:51
 7/16 Költőnő? ***** válasza:
nem könnyű... szeretném hinni, h én nem tudnék eljutni idáig. Életemben egyszer voltam hűtlen kb 15 éve egy csók erejéig, azt nem vallottam be. Engem már csalt meg, akit nagyon szerettem és kibeba fájt. Ennek nem tennék ki olyat, akit állítólag szeretek.
2015. szept. 22. 08:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne szar ember? Mert a belét kidolgozza a családért...
2015. szept. 22. 11:25
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

Hazudik. A nő folyamatosan hazudik, próbálja menteni magát, félrebeszél és érdekes mód egyre több dolog derül ki.

Szerintem már rég lefeküdt a férfival, de kell neki a férje keresete ezért esze ágában sincs válni. Ebben a nőben semmi egyenesség nincs.

2015. szept. 22. 11:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Világgá zavarnám. Csal, hazudik: nem kell. És a gyereket is elperelném.
2015. szept. 22. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!