Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miaz a Snapchat? Hazudik?
Figyelt kérdés
Talàltam a pasim smsei közt egy,, snapchat,, kodot.
Azt mondta kapta de n tudja miez, mondta hogy probaljak meg belepno,ha mem hiszek neki.
Nem tudt,es telepitve sincs neki a telojara.
Mem ertem miez...
Minek kap kodot ha nem regizett?
Ez valami reklam,vagy kamuzik
2015. júl. 29. 11:57
1/8 anonim válasza:
Vagy valaki a nevében regisztrált. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Hallottad, azt mondta, hogy lépj be. Mondana ilyet, ha lenne rejtegetnivalója?
2/8 anonim válasza:
1. Tanulj meg írni. 2. Miért nézegeted az sms üzeneteit? 3. Ha rejtegetni valója lenne, nem dugna a telefonját az orrod alá. 4. Mond bármit is számodra a bizalom szó? 5. Ha így folytatod, nemsokára lesz okod aggódni.
3/8 A kérdező kommentje:
Probaltam belepni,de nem emgedte a rwndszer
Lehet direkt azt az email cimet mondta,amit nem hasznal...ezert nem tudtam bejelentkezni.
Mindenesetre egy rohadt nagy balhe lett belole...mert nem hiszek neki.
Mivel O azt allitja,hogy azt se tudja miaz, en meg nem ertem,hogy akkor hogyan kerul a regisztralo kod a telefonjara
2015. júl. 29. 12:17
4/8 anonim válasza:
Hagyd ott! Megkimeled egy idiota feltekeny hisztis p*csatol.
Nalam mar akkor repulnel, ha turkalnal a telefonomban, es ezt nokent mondom :D Jobban jar nelkuled a srac.
5/8 anonim válasza:
Na szóval. Gondolom van sok telefonszám a telefonjában. Lehet valamelyik ismerősének van snapje és meghívta őt, de ő nem reagált rá. Ha valakitől meghívást kapsz, akkor egy ilyen kódos értesítő jön. Amúgy meg tök hülyeség ilyenen kiakadni. A snapen mi például a haverokkal szoktunk hülyeségeket küldeni egymásnak, lehet más másra használja. Tanulj meg írni.
6/8 anonim válasza:
Semmi közöd a telefonjához. A helyében kirúgnálak.
7/8 anonim válasza:
Szerintem hazudik. Tudja, hogy úgysem tudsz belépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!