Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer hazudik az máskor is fog?
A párommal elég bonyolult a kapcsolatunk. Amikor ismerkedtünk Neki még más volt az, akiért mindent megtett volna. Később nagyon egymásra találtunk és már 7-8 hónapja együtt voltunk amikor kiderült, hogy végig kapcsolatban volt az exével (állítása szerint, csak írásos formában). Magában már ez is elég necces, de az, hogy többszöri kérdésre is a szemembehazudott.
-Szeretem és "megbocsátottam" (mindjárt értelmet nyer az idézőjel).
Aztán ugyan ebben a szituációban rajtakaptam egy másik exével is és ezzel is szexuális természetű beszélgetéseket folytatott. (Persze Ő semmi olyat nem írt és pont ezért mossa kezeit....).
Hangsúlyozom, hogy valóban nagyon szeretem és annyira hihetetlen, hogy ezeket képes volt megtenni velem, mert amúgy csodálatos nő.
A minap megkéreste az 1 számú faszi és én nem tudtam Neki elhinni, hogy éjfélkor (többször is) felhivja az exe, ha semmilyen kapcsolatban nincsenek.
Tegnap próbáltuk megbeszélni és mindenképpen tovább kellene lépnem ezeken a sérelmeken, mert akkor nem tudnunk haladni.
Arról nem is beszélve, hogy "az exei sokkal jobbak voltak az ágyban "... .
S igazából nem is tudom mit akarok jelenleg.
Ti mit tennétek?
Ember, hallod te amiket írsz?
A csaj a szemedbe köpte h nem vagy elég jó neki az ágyban, keresi a régi kapcsolatait, te meg még gondolkozol mit kéne csinálni???
Jézusom, hagyd már ott a pcsába....
Ha még nem vetted el, akkor dobd ki azonnal. De ha már elvetted, akkor válj el tőle azonnal.
Hasonlóan jártam én is. Csak én majdnem 20 év házasság után tudtam meg. A mai napig is, bukott le, hogy féjszúúúkon nézegeti, őket, és még talán több is van ennél. Arról nem is beszélve, hogy rengetegen "végigmentek" rajta, egy éjszakás kalandokban, persze nekem meg azt mondta, hogy a 3. vagyok.
Ma már mindenről hazudik, egyfolytában, és az önbecsülésemet is lenullázta.
Szóval, szabadulj meg tőle, és ne sajnáld. Soha nem lesz jobb.
Alapvetően az én önbecsulesem is nulla sokszor mellette. S az a szörnyű, hogy még mindig én próbálom megbeszélni.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nagyon kedvesek és készségesek vagytok.
Azóta mi a helyzet?
Remélem megszabadultál tőle. Én nőként mondom, hogy ilyen helyzetben nem érdemes kapálózni, mert nem szeret és nem fogja értékelni az igyekezetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!