Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hihető, vagy hazudik?

Figyelt kérdés

Az hihető, hogy a pasim azért nem akar velem találkozni, mert másnapos lett annyira, hogy megy a hasa, fáj a feje és belázasodott??

Vagy kamuzik?

2009. okt. 23. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen hihető. Ilyenkor kell meglátogatni és minden kiderül:)
2009. okt. 23. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hihető. Vagyis ha ő menne hozzád. Ha úgy sem jó,hogy te mész akkor van gond. Nekem is volt így,mert előző nap véletlen sokat ittam ,aztán... nem volt kedvem olyan állapotban sokat mozogni...
2009. okt. 23. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha kételkedsz benne akkor már rég rossz...
2009. okt. 23. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Végülis hihető, de ha ezek a tünetei, akkor beteg, nem másnapos. A másnaposság jele inkább a szédülés és a hányás, mint a hasmenés és a láz. Szerintem simán náthás. Nem hiszem, hogy hazudik, mert ha hazudna, valószínűleg ő is a hányást mondta volna.
2009. okt. 23. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem egyik haverom járt már így, mármint h be is lázasodott, hasmenés, stb., bár amennyit az megivott sztem simán kapott vmi alkoholmérgezést XD....

De a kérdésedre válaszolva, sztem a pasid biztos nem hazudik, én annoa bnőmmel másnaposan soha nem akartam találkozni, nem akartam beégni a hányingeremmel meg a szar leépítő másnapos hangulatommal

2009. okt. 23. 23:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az eddigi válaszaitokat!

Mondjuk mi mindig ugy talizunk, hogy ő jön el hozzám kocsival, és mondta hogy most nem akar autóba ülni...

2009. okt. 24. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!