Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire hihető?
Megismerkedtem közelebbről egy férfivel. Évekkel ezelőtt is ismertem már látásból, 4 év alatt 2x megpróbált közeledni felém illetve sokszor láttam, hogy bámul, de nem vettem a lapot.
4 éve kaptam egy munkát 100 km-rel a szülőfalumtól, s azóta nem is láttuk egymást. 2 és fél évig volt neki barátnője, fél éve néha eljárnak a bárba s kirándulni, nem nincsenek együtt, csak mindkettejüknek kell valaki, hogy ne legyenek egyedül.
Felmondtam, mert kaptam itthon állást, és azóta többször megfordultam a bárban s elkezdtünk beszélgetni, majd azt mondta, hogy szeretne velem lenni, mert mindig is kedvelt, csak nem foglalkoztam vele. Majd rákérdeztem akkor mesélte el, hogy miért volt a csajjal, noha nem szereti. Hinnétek neki, kezdenétek vele?
"csak mindkettejüknek kell valaki, hogy ne legyenek egyedül" - ebben mi a rossz, vagy hihetetlen?
Olyan nagyon te se vagy oda érte, csak éppen semmi dolgod, ha jól értem.
Ő meg szívesen lecserélné a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!