Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem találkoztunk de már azt ígéri a pasi hogy miattam leszokna a cigiről? Ez mennyire hihető?
Ha tényleg komolyan gondolja,ezt pedig te látod csak, akkor lehetséges simán.
Én pl. megfogadtam saját magamnak anno, hogyha lesz barátnőm, akkor végleg leteszem. Azóta még nem volt barátnőm, szóval.. :D
Dohányosként mondom, hihető. Párszor nekiugrottam, hogy na majd most leszokok. Az a gond, hogy imádok cigizni. Nem kaparom az aprót hónap végén. Tudom, hogy káros, de legalább sportolok. Akárhányszor leszoktam pár hétre, úgy voltam vele, hogy nem érdekel, szeretek cigizni és nem tudtam olyan perdöntő érvet mondani, hogy miért ne. Olyat, ami felülmúlná a cigizés iránt vágyamat.
Viszont azt is pontosan tudom, hogy ha lenne egy olyan barátnőm, aki nem cigizik és zavarná, hogy én igen, akkor az már olyan indok lenne, amiért fel tudnám adni. Ez biztos. Ennek ellenére a kiszemelt nevében nem tudok nyilatkozni. Lehet, csak megdugni akar, de önmagában nincs kizárva, hogy komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!