Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerintetek hihető ez a magyarázkodás?
Én nagyon nem hiszem.
A barátomnál voltam és el ment a kocsiját leadni a szervizbe. Én ott maradtam és mondtam neki, hogy addig megnézem a leveleimet. Amikor végeztem, elkezdtem böngészni pár oldalon. Aztán hogy véletlenül bezártam egy oldalt , megnyitottam az előzményeket, hogy megtaláljam hogy hol is voltam. Hát bár csak ne tettem volna. Egy kicsit sem kellet kutakodni, mert rögtön a szemembe került, hogy más lányokkal cseveg. Több lánnyal is.
A csevegő oldalon olyan nyíltan szexuális dolgokról és kívánságokról beszélgettek, hogy lesült a képemről a bőr.
Még a meztelen teste is fel van téve képpel a cset oldalra. Tudom, hogy nem lett volna szabad belenéznem.
Nem készakarva vettem észre az egészet. De amint megláttam, nem tudtam megállni, hogy ne nézzek bele.
Ha nem nézek bele, akkor nem is derült volna ki az egész.
Megnyitva hagytam az oldalt és elmentem haza. Ő magyarázkodik, hogy csak játék az egész és egyikhez sincs köze. Lehet, de engem akkor is zavar ez az egész. Sokkal jobban, mint, hogy engedély nélkül belenéztem a gépébe.
Nem beteges ez a dolog? Lehet ilyen játékból űzni, és mindegyik lányt hülyíteni?
Ti elnéznétek ezt?
Csak azért zavarja,hogy belenéztél,mert volt titkolni valója.
Én otthagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!