Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én egy szar ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy szar ember vagyok?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy hazas ferfival a munkahelyemen. Nekem nem tetszett o és sosem merult fel bennem, hogy maskepp nezzek ra, mert tudtam, hogy csaladja van.

De o udvariasan nyomult es kozolte, hogy szerelmes lett belem. Sokat beszelgettunk, eleg kozel kerultunk egymashoz és egy ido után megszepult szamomra (nem tudom volt már e valaki igy). Egyre és és egyre kozelebb kerultunk egymashoz. Addig a helyen tudtam kezelni a dolgot, nem volt koztunk semmi. Majd egyszer tortent valami és onnantol kezdve, hagytam, hogy vigyen...

Talalkozgattunk munkan kivul is. Csokon és olelesen kivul sosem volt tobb. Szerelmes sem lettem bele. Ez leginkabb a lelkunkrol szolt. Sosem akartam, hogy elhagyja a csaladjat miattam.

De lebukott az asszonynal és azota arra nem kepes, hogy a szemembe nezzen vagy koszonjon ha talalkozunk. Rendbe akarjak hozni a hazassagukat. A munkahelyemen is fel kellett mondjak.

12 eve hazas, és kb 9 eve boldogtalan. Folyton megalazza az asszony és kb egy papucs.

De o vele marad, mert a gyermekei anyja és tiszteli ezert.

Furcsa, hogy kb 1 perc alatt elmult minden erzelme irantam. Meg a baratsaga is megszunt. Kerdezni sem kérdez felolem stb.

Pedig mi inkabb lelkitarsak voltunk.

Biztosan csak fellangolas volt. De kepes egy perc alatt elmulni?

Boldog volt velem/mellettem. Szerettunk egymassal lenni úgy, hogy kozben nem ertunk egymashoz.

22 eves vagyok, o 35. Én meg szuz vagyok, megsem fordult a fejemben, hogy szexelni fogok vele. Nem is akartam tőle kapcsolatot. Csak jol erezni magam vele. Ez baratsag volt, picike extraval. Letezik olyan, hogy lelki szereto? :D Mert akkor én az voltam.

De kivulrol ti hogy latjatok? Szegyelnem kene magam amiatt a picike extra miatt?

Banni nem banom, mert minden vele toltott percet elveztem.

Ez kb 2es fel honap ismeretseg, a csok kb 2 honap után volt.

#szerető #lelkiszereto
2018. aug. 15. 11:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
68%
Itt ő a szaralak, mert a meglévő kapcsolata mellett teszi, amit írsz. Egy féreg, aki képes csalni a feleségét. Ráadásul tipikusan az típusú "férfi" lehet, akinek addig kell a nő, amíg fiatal és vonzó, majd ez elmúlik keres egy másik fiatal csajt. De ha nem is, akkor az érem másik oldala, hogy te sosem lehetnél több, mint a szeretője. Lehet, hogy te nagyon a lelkitársadnak érzed, mert adta neked a szépet és jót, mert tudja mivel lehet elcsvarni egy nő fejét. Nem boldog a házasságában? Oldják meg a feleségével, hogy azok legyenek. Sohasem érdemes olyan emberrel foglalkozni, aki házas vagy kapcsolata van. Kár, hogy miatta ott kellett hagynod a munkahelyed. Nem kell magadat okolnod, hiszen te csak barátként tekintettél rá, bár talán a csókot és az ölelést nem kellett volna hagynod. Nekem ez a véleményem.
2018. aug. 15. 19:31
 32/33 anonim ***** válasza:
62%
Szűzk&rva.
2018. aug. 16. 16:14
 33/33 anonim ***** válasza:

Ja semmi extra, csak tipikus mai 22 éves vagy. Olyan mint a társaid, akik szerint bármit meg lehet tenni, nektek minden jár, YOLO, meg satöbbi.

Semmi új a Nap alatt.

2018. aug. 17. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!