Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek az ilyen ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyen ember mit érezhet?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel másfél évet voltunk együtt és a gyerekkori barátommal megcsalt 2 csok tortent 2 kulonbozo idopontban leszidtam oket kiakadtam stb 4 napig nem besz egyikkel se aztan adtam meg egy eselyt a csajnak egy toszta lapot megbeszeltuk a dolgokat majd most a srac nem birt a lelkiismeretevel es bevallotta hogy a vita utan masnap meg le is fekudtek. A lany 2 honapig a szemembe hazudott hogy nem volt semmi aztan addig gyozkodtem hogy csak kihuztam belolle. Aztmondja nagyon szeret nem tud nelkulem elni stb. Szerintetek mi futott at a fejebe ? Normalis ?

2018. márc. 29. 09:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Aztmondta nem akar elveszteni és félt elmondani. De hogy kepes a szemebe eskudozni hogy nyugodjak meg semmi nem volt, raadasul 2 honapig vegig elhallgatta es ha a gyerekbol nem jon ki a lelkiismerete akkor ez mai napig nem derul ki. Ezek utan meg egy eselyt akar ti adnátok neki ?
2018. márc. 29. 09:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Esélyt? Mire? :D Mind a kettőt kitörölném az életemből. Ilyen barátokkal/párral kinek kell ellenség..
2018. márc. 29. 09:43
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Tapasztalatból mondom, a büdös életben nem fog megváltozni. Én 10-szer adtam esélyt egy ilyen lánynak. A végén úgy hagyott faképnél, hogy belehazudott a képembe szintén. Másrészről a te bizalmad úgy megingott, hogy ezt a kapcsolatot örökké mérgezné és magadat tennéd tönkre. Tudom, nehéz; mert szereted; de hidd el, hogy féleismerted..
2018. márc. 29. 09:46
 4/13 anonim válasza:
3%
A lány nem tisztel ami nem feltétlen az ő sara. Ha egy pasi ilyen szavakat használ hogy “besz” az nem túl tiszteletre méltó. Persze a viselkedéseden is sok múlik.
2018. márc. 29. 09:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés: >MIÉRT< adnál neki még egy esélyt? Van rá okod? Van bármi, ami miatt ezúttal jó eséllyel másképp működne? Van konkrét, véghezvihető terve/tervetek arra, hogy hogyan építenétek fel a bizalmat, hogyan kezelnétek a problémákat, hogyan alakítanátok ki az őszinte kommunikációt? Ha nincs, akkor semmi értelme még egy esélyt adni, mert pontosan ugyanez zajlana le megint.

Ha van értelme még egy esélnyek, akkor add meg.

De "csak úgy" ne adj még egy esélyt, mert semmi értelme.

2018. márc. 29. 10:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmet és/vagy tiszteletet biztosan nem, mert akkor nem csalt volna meg.
2018. márc. 29. 10:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! A besz dolog az csak egy rovidites volt itt a neten most mert ne hasznalhatnam? Egyebkent meg van az a mondas aki egyszer megtette az meg is fogja tobbszor is. Nem akarok magamnak rosszat de azert szeretem es tudjatok ilyenkor nehez donteni de amint ragondolok hogy mas hozzanyult es o engedte stb stb... elkap az undor es nem is ertem hogy tortenhetett meg ez. O most eskudozik hogy ez nem fog megtortenni tobszor stb de ezek utan ki hinne el? A szivem adna eselyt az eszem azt mondja h ne legyel hulye! Nehez dontes sajnos :(
2018. márc. 29. 11:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok. Higgy nekem.. 10-szer adtam esélyt egy ilyen lányak. A nők rohadtul nyeregben tudják érezni magukat.. Megbocsájtassz neki és megteszi, nem fogja elmondani. Rosszabb esetben, ha rádun; simán kidob. Most még ezt elképzelhetetlennek tartod, mert szerelmes vagy és senki nem ismeri jobban tőled..De a tettek beszélnek a szavak helyett, ezt tartsd szem előtt azért. Ha mindenképpen vissza akarnád fogadni, akkor hagyd, hogy vergődjön és küzdjön érted, bizonyítson, szívjon rendes és küzdjön érted.
2018. márc. 29. 11:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő lapát. Ha már esélyt kell adni, akkor inkább a haverodnak de ott már bizalom nem lenne. Oké hogy a p,.na hatalom, de ne legyen ekkora.
2018. márc. 29. 11:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ne legyél balek!

Nézd, én szeretem a páromat és semmi pénzért nem csalnám meg, mert egyrészt nem vágyom másra, másrészt képtelen lennék megtenni. Együtt vagyunk pár éve és nincs az a kezdeti óriási láng, de akkor sem tudom egy percig sem elképzelni, hogy megcsalom. A legjobb barátjával? Jó ég! Főleg nem.

Azt hiszed, nem teszi meg újra? :D Naiv vagy! A barátomat az exe megcsalta, visszasírta magát nagy könnyes szemekkel, esküdözött mindenre. Párom visszafogadta. Utána nagyon boldogok voltak úgy 2 hétig, aztán szépen minden ment a régi kerékvágásba. A csaj egyszer csak szakított vele, mert hogy a párom "nem foglalkozik vele eleget", de a csaj érdekes módon már az új pasijához költözött. :D Ennyit erről.

Aki ilyen gerinctelenséget megtesz veled, az nem érdemel meg téged.

2018. márc. 29. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!