Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy szar ember vagyok?
Megismerkedtem egy hazas ferfival a munkahelyemen. Nekem nem tetszett o és sosem merult fel bennem, hogy maskepp nezzek ra, mert tudtam, hogy csaladja van.
De o udvariasan nyomult es kozolte, hogy szerelmes lett belem. Sokat beszelgettunk, eleg kozel kerultunk egymashoz és egy ido után megszepult szamomra (nem tudom volt már e valaki igy). Egyre és és egyre kozelebb kerultunk egymashoz. Addig a helyen tudtam kezelni a dolgot, nem volt koztunk semmi. Majd egyszer tortent valami és onnantol kezdve, hagytam, hogy vigyen...
Talalkozgattunk munkan kivul is. Csokon és olelesen kivul sosem volt tobb. Szerelmes sem lettem bele. Ez leginkabb a lelkunkrol szolt. Sosem akartam, hogy elhagyja a csaladjat miattam.
De lebukott az asszonynal és azota arra nem kepes, hogy a szemembe nezzen vagy koszonjon ha talalkozunk. Rendbe akarjak hozni a hazassagukat. A munkahelyemen is fel kellett mondjak.
12 eve hazas, és kb 9 eve boldogtalan. Folyton megalazza az asszony és kb egy papucs.
De o vele marad, mert a gyermekei anyja és tiszteli ezert.
Furcsa, hogy kb 1 perc alatt elmult minden erzelme irantam. Meg a baratsaga is megszunt. Kerdezni sem kérdez felolem stb.
Pedig mi inkabb lelkitarsak voltunk.
Biztosan csak fellangolas volt. De kepes egy perc alatt elmulni?
Boldog volt velem/mellettem. Szerettunk egymassal lenni úgy, hogy kozben nem ertunk egymashoz.
22 eves vagyok, o 35. Én meg szuz vagyok, megsem fordult a fejemben, hogy szexelni fogok vele. Nem is akartam tőle kapcsolatot. Csak jol erezni magam vele. Ez baratsag volt, picike extraval. Letezik olyan, hogy lelki szereto? :D Mert akkor én az voltam.
De kivulrol ti hogy latjatok? Szegyelnem kene magam amiatt a picike extra miatt?
Banni nem banom, mert minden vele toltott percet elveztem.
Ez kb 2es fel honap ismeretseg, a csok kb 2 honap után volt.
Igen, az vagy.
Következő kérdés?
Nem vagy szar,fiatal vagy es naiv.
Remelem tanultal a dogbol,es tobbe elkerulod a hazas embereket.
Nem kell mindent elhinni,es pici noi szolidalitas is lehetne benned.
Csak el kell kepzelni,mit ereznel ha (egyszer) a ferjed megcsalna egy fiatal novel..
Tudod, hogy miért vagy sz.ar ember?
Mert most az bánt a legjobban, hogy kibékültek, és nem sikerült szétverned a családot, hogy megkapd ezt a hűtlen fa.szt. Az fáj, hogy szembesültél vele, mennyire nem vagy fontos, szeretőként. Sérti a hiúságod, hogy nem érsz meg egy válást, egy pocsék házasságot se dob el érted.
Nyugi, őt csak az bántja, hogy még nem tudott nyársra húzni, pedig szűz pina duplát ér.
19-es, te szepen mondva is egy f....sz vagy!
Nem tudom ezt honnan vetted, mikozben leirtam, hogy nem akartam és most sem akarom h elvaljanak. Ezt miért nem lehet ertelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!