Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy szar ember vagyok?
Megismerkedtem egy hazas ferfival a munkahelyemen. Nekem nem tetszett o és sosem merult fel bennem, hogy maskepp nezzek ra, mert tudtam, hogy csaladja van.
De o udvariasan nyomult es kozolte, hogy szerelmes lett belem. Sokat beszelgettunk, eleg kozel kerultunk egymashoz és egy ido után megszepult szamomra (nem tudom volt már e valaki igy). Egyre és és egyre kozelebb kerultunk egymashoz. Addig a helyen tudtam kezelni a dolgot, nem volt koztunk semmi. Majd egyszer tortent valami és onnantol kezdve, hagytam, hogy vigyen...
Talalkozgattunk munkan kivul is. Csokon és olelesen kivul sosem volt tobb. Szerelmes sem lettem bele. Ez leginkabb a lelkunkrol szolt. Sosem akartam, hogy elhagyja a csaladjat miattam.
De lebukott az asszonynal és azota arra nem kepes, hogy a szemembe nezzen vagy koszonjon ha talalkozunk. Rendbe akarjak hozni a hazassagukat. A munkahelyemen is fel kellett mondjak.
12 eve hazas, és kb 9 eve boldogtalan. Folyton megalazza az asszony és kb egy papucs.
De o vele marad, mert a gyermekei anyja és tiszteli ezert.
Furcsa, hogy kb 1 perc alatt elmult minden erzelme irantam. Meg a baratsaga is megszunt. Kerdezni sem kérdez felolem stb.
Pedig mi inkabb lelkitarsak voltunk.
Biztosan csak fellangolas volt. De kepes egy perc alatt elmulni?
Boldog volt velem/mellettem. Szerettunk egymassal lenni úgy, hogy kozben nem ertunk egymashoz.
22 eves vagyok, o 35. Én meg szuz vagyok, megsem fordult a fejemben, hogy szexelni fogok vele. Nem is akartam tőle kapcsolatot. Csak jol erezni magam vele. Ez baratsag volt, picike extraval. Letezik olyan, hogy lelki szereto? :D Mert akkor én az voltam.
De kivulrol ti hogy latjatok? Szegyelnem kene magam amiatt a picike extra miatt?
Banni nem banom, mert minden vele toltott percet elveztem.
Ez kb 2es fel honap ismeretseg, a csok kb 2 honap után volt.
17-es.
Nem feludtunk le egymassal. Az egyutt toltott ido az inkabb a lelkunkrol szolt, mintsem a szexrol vagy a testi vagyakrol.
Nem erdekel mit erez az ki folyton megalazza ferfjet és kicsit sem tiszteli. 😏
Felesleges egyebkent ide barmilyen kerdest feltenni. Mert csak talalgattok. Hiaba irok én le par reszletet, akkor sem latjatok teljes egeszeben a dolgot, és elvesztek, vagy hozzatesztek a tortenethez. Ennek igy semmi ertelme.
Kossz s valaszokat!
Az érdekel, hogy mit érez, aki folyton megalázza a feleségét és kicsit sem tiszteli? Bónuszban meg is csalja.
Talán nem véletlen, hogy olyan a felesége, amilyen. Biztos, hogy nem te vagy az első lebukása az elmúlt 12 évben.
Nem akartad, hogy váljon. Nem válik.
Mi a problémád?
Hamár rákérdeztél én máshonnan közelítem meg a te emberi természeted.
Az árulkodó hogy 22-évesen szűz vagy. Valószínű komolyabb kapcsolatod sem volt még, hisz akkor nem lennél szűz.
Ebből szerintem az jön hogy valami miatt kerülöd a hozzád korban érdeklődésben stb. illő pasikat.
Ennek lelki okai lehetnek.
Így volt esélye nálad a családos pasinak.
Annyi ilyen történet van hogy a lány nem érdeklődik aztán szép lassan a pasi körbehálózza és utána már "lelki társnak" érzi.
Egyébként a csóktól már nem lelki társak voltatok, hanem egy pasi akivel eljutottál odáig ameddig eddig valószínűleg a legtöbb pasiddal.
Már ha kérdésként felmerül benned amit ide írtál már az azt jelenti hogy foglalkoztat a dolog, és nem vagy biztos hogy jól vagy rosszul tetted.
Ja és ami még megfigyelhető hogy te már szerelmes-közeli állapotban (több fokozata van!) vagy belé, de ő meg lejött a szerről egy pillanat alatt ahogy a családja veszélyben forgott. És most hiányzik neked...
Úgy gondoltad hogy majd titokban találkozgattok semmi komolyabb nem történik és folyik szépen a kapcsolat?
Meg hogy majd a pasi örlődik a családja és közted?
És nem érted hogy miért nem beszél most veled?
Mivel az érzelmeivel és a csókolózással már megcsalta az asszonyát gondolom kapott egy ultimátumot otthonról.
És a koppanás meg annyi hogy a "szeretődnek" (csók ölelés, lelkitárs) szóval neki fontosabb a családja nálad.
Amikor megismerted a pasit az elején és házas volt és nem tetszett, mit mondtál volna egy hasonló kapcsolatra amiről hallasz két idegen emberrel?
Ennyire lelkitárs volt. Vagy inkább ezzel tudott megkapni téged lelkileg? Vagy így könnyebb volt megmagyarázni a kapcsolatot, a külön találkozgatást és a csókot és a családját magatoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!