Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én egy szar ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy szar ember vagyok?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy hazas ferfival a munkahelyemen. Nekem nem tetszett o és sosem merult fel bennem, hogy maskepp nezzek ra, mert tudtam, hogy csaladja van.

De o udvariasan nyomult es kozolte, hogy szerelmes lett belem. Sokat beszelgettunk, eleg kozel kerultunk egymashoz és egy ido után megszepult szamomra (nem tudom volt már e valaki igy). Egyre és és egyre kozelebb kerultunk egymashoz. Addig a helyen tudtam kezelni a dolgot, nem volt koztunk semmi. Majd egyszer tortent valami és onnantol kezdve, hagytam, hogy vigyen...

Talalkozgattunk munkan kivul is. Csokon és olelesen kivul sosem volt tobb. Szerelmes sem lettem bele. Ez leginkabb a lelkunkrol szolt. Sosem akartam, hogy elhagyja a csaladjat miattam.

De lebukott az asszonynal és azota arra nem kepes, hogy a szemembe nezzen vagy koszonjon ha talalkozunk. Rendbe akarjak hozni a hazassagukat. A munkahelyemen is fel kellett mondjak.

12 eve hazas, és kb 9 eve boldogtalan. Folyton megalazza az asszony és kb egy papucs.

De o vele marad, mert a gyermekei anyja és tiszteli ezert.

Furcsa, hogy kb 1 perc alatt elmult minden erzelme irantam. Meg a baratsaga is megszunt. Kerdezni sem kérdez felolem stb.

Pedig mi inkabb lelkitarsak voltunk.

Biztosan csak fellangolas volt. De kepes egy perc alatt elmulni?

Boldog volt velem/mellettem. Szerettunk egymassal lenni úgy, hogy kozben nem ertunk egymashoz.

22 eves vagyok, o 35. Én meg szuz vagyok, megsem fordult a fejemben, hogy szexelni fogok vele. Nem is akartam tőle kapcsolatot. Csak jol erezni magam vele. Ez baratsag volt, picike extraval. Letezik olyan, hogy lelki szereto? :D Mert akkor én az voltam.

De kivulrol ti hogy latjatok? Szegyelnem kene magam amiatt a picike extra miatt?

Banni nem banom, mert minden vele toltott percet elveztem.

Ez kb 2es fel honap ismeretseg, a csok kb 2 honap után volt.

#szerető #lelkiszereto
2018. aug. 15. 11:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem igen, nagyon is szar ember vagy, ráadásul még buta és manipulálható is, de miért is érdekel egy idegen véleménye?
2018. aug. 15. 11:01
 2/33 A kérdező kommentje:
Koszi! :D
2018. aug. 15. 11:04
 3/33 anonim ***** válasza:
86%
Nincs elég szingli pasi, igaz? Mindenképp tenni kell az ilyen férgek alá a lovat, akik házasok, de szívesen félrekúrnának?
2018. aug. 15. 11:05
 4/33 anonim ***** válasza:
94%

Inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyon naiv vagy.

Persze az asszony alázta és papucs volt.Ha annyira félt volna az asszonytól, nem kezd félrejárni.Házas féfit csak akkor kap meg a szerető, ha a feleség kidobja. A férfiak gyávák, nagyon kevés, aki meg meri lépni a válást.Inkább marad a "boldogtalan", illetve kényelmes házasságában, s közben szeretőt tart.

Keress független pasit, aki csak téged szeret.

2018. aug. 15. 11:07
 5/33 anonim ***** válasza:
82%
Annyi jóképű (nőtlen) srác van, minek kell mindig a házas emberekkel kezdeni. Mégha ő is kezdte, és tudtad, hogy van felesége. Ha akarnál tudnál magadnak normális körülmények között is párt találni, de nem... A házas férfi jobban felnyomja a béka segge alatt kb. 300 méterrel fekvő önbizalmadat... Na rátapintottam a lényegre?
2018. aug. 15. 11:07
 6/33 anonim ***** válasza:
78%

Úgy ahogy a következő kamukérdésedet ennek alapján:D

Látom nem tetszett a 2;3-as válasz benne:DD

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2018. aug. 15. 11:14
 7/33 A kérdező kommentje:

Csak mosolygok a kommenteken.

Nem voltam naiv. Tisztaban voltam azzal, hogy nem fogja elhagyni a csaladjat és én sem akartam, hogy megtegye.

Az onbizalmammal nincs semmi baj. Azelott sem volt vele baj. Tobbnyire tetszem a ferfiaknak, nem vagytam az o figyelmere, csak megkaptam.

2018. aug. 15. 11:15
 8/33 anonim ***** válasza:
62%
Igen, az vagy! Szégyelld magad, Mrs. Gumigerinc! Hogy nem sül le a képedről a bőr!? :DDD
2018. aug. 15. 11:15
 9/33 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os!

Azt nem én kerdeztem! 😂 De orulok, hogy ennyire tudsz mindent!

Mivel ezek szerint hasonlo az enyemhez, el fogom olvasni! Koszonom! :)

2018. aug. 15. 11:17
 10/33 anonim ***** válasza:
17%

Áruld már el a titkot, hogy közel 50 éves emberként, hogy csinálod, hogy 22 éves és szűz legyél?:D

Én is akarom ezt a titkot:DD

2018. aug. 15. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!