Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van "élet" a megcsalás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van "élet" a megcsalás után?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha egyszer teljes szívedből szeretsz valakit, megtennél neki bármit, együtt vagytok sok-sok évig és ezt a tökéletes boldogságot a párod egy másik féllel lerombolja, pedig azt hitted, sőt meg voltál róla győződve, hogy ő is ugyanígy érez (talán érzett is). Ezután hogyan tovább? Azt a sok évnyi emléket, most az váltja le, hogy mással szexelt, más farkát szopta/más p*náját nyalta, mást akart helyetted. Hátba támadott téged azok után, amit együtt átéltetek, a ti halhatatlan, örökkétartó szerelmetek egy szempillantás alatt borzalmas gyötrelemmé válik... Persze lehet mondani, hogy nem kár érte, aki ilyet tesz, de szerintem azért az időért, amit ráfordítottál, az energiáért, amit belefektettél, egy részért belőled, amit kegyetlenül kitéptek szerintem igenis kár! Mit gondoltok? (Bocs, hogy hosszú lett!)

2018. aug. 15. 10:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Igen van.

Nalunk 8 eve,az elso evek nehezek voltak mindenrol esz e jutott...

De bizonyitott,valtozott,o is,en is.

Most jobb mint Azelott volt,elmondhatom.

Bar biztos belekotnek,es nem hiszik,de nem erdekel.

2018. aug. 15. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is volt egy 4 éves kapcsolatom. Eleinte nagyon boldog voltam én is úgy láttam minden rendben van és hogy boldog mellettem a párom is. Aztán csak puff rá kellett jönnöm hogy sosem szeretett engem szerelemmel csak éppen nem talált mást mert akit akart betoji volt és nem mert vele össze jönni. De aztán pont ezzel a betoji csajjal csalt meg. Sajnáltam az időt amit rá fordítottam szembe szálltam miatta a családommal és elszalasztottam egy jó munkalehetőséget. Egy éve szakítottam vele nem sok idő de párkapcsolati szinten senkiben sem tudok megbízni. Nem is szeretnék kapcsolatot.
2018. aug. 15. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem sok maradt. Életem szerelme és a tökéletes életünk egy hétvége alatt vált semmivé, én meg hajléktalanná. Amikor hazajött elmondta, azt is, hogy nem bánta meg és vége, csá, ennyi volt 5 év. Mindez előjel nélkül. Ebből nagy nehezen talpra álltam, lett egy új életem, új kapcsolatom. A kilencedik évben, kiderült, hogy fél éve hetyeg a munkatársával. Hát, kösz. Én itt feladtam. Van akinek sikerül, nekem kettő komoly kapcsolatból kettő zárult ugyanúgy. Nem lesz harmadik próbálkozás.
2018. aug. 15. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

15 év és 1 gyerek után egyik este derült égből ... hónapok óta egy kolléganőjével.Szereti,és vele akar élni!

Szerintem hasonlóan érezhet az,akihez bekopog egy rendőr,hogy "kedves asszonyom sajnálattal közlöm a gyereke meghalt autóbalesetben"

Totális döbbenet,majd düh...nem aludni,nem enni,napokig nem sírni a sokktól,majd ordítva zokogni.Van-e élet,igen nyilván az nem áll meg,de egy ilyen árulás után már senki nem lesz ugyan az mint volt ezt biztosan állíthatom.

2018. aug. 16. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolso,sajnalom.

Velem is megtortent,o veletlenul bukott le.

A te ferjed legalabb korrekt volt valamennyire,h bevallotta ,szereti.Ettol rosszabb a sunnyogas,hazudozas...

Mi lett veletek aztan,elvaltatok?O a kolleganojevel maradt?

2018. aug. 17. 06:26
 16/17 Izabella220 ***** válasza:
100%
En adtam ety esélyt,de már semni sem ugyanaz.Ez kb olyan érzés mint mikor tudod hogy ez a film is veget fog érni.14 éve vagyunk együtt.Ő csalt meg,míg én rengeteget dolgoztam.Én vok a nő.Igazság szerint vannak előjelek,csak épp nem akarjuk látni időben őket.Hát nem is tudom mit mondjak,gerinctelen az az ember aki éveken keresztül hülyének néz egy embert,ahelyett h elengedné.
2018. aug. 17. 06:42
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös,igazából lebukott. Csak akkor vallotta be,mikor kiderült,amúgy nem tudom még meddig vertek volna át.

Igen elváltunk, de az ő boldogsága sem lett tartós,a "szerelme" kidobta. Az élet elrendezte...megérdemelte.

2018. aug. 17. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!