Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van "élet" a megcsalás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van "élet" a megcsalás után?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha egyszer teljes szívedből szeretsz valakit, megtennél neki bármit, együtt vagytok sok-sok évig és ezt a tökéletes boldogságot a párod egy másik féllel lerombolja, pedig azt hitted, sőt meg voltál róla győződve, hogy ő is ugyanígy érez (talán érzett is). Ezután hogyan tovább? Azt a sok évnyi emléket, most az váltja le, hogy mással szexelt, más farkát szopta/más p*náját nyalta, mást akart helyetted. Hátba támadott téged azok után, amit együtt átéltetek, a ti halhatatlan, örökkétartó szerelmetek egy szempillantás alatt borzalmas gyötrelemmé válik... Persze lehet mondani, hogy nem kár érte, aki ilyet tesz, de szerintem azért az időért, amit ráfordítottál, az energiáért, amit belefektettél, egy részért belőled, amit kegyetlenül kitéptek szerintem igenis kár! Mit gondoltok? (Bocs, hogy hosszú lett!)

2018. aug. 15. 10:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Próbáltam beleélni magam a helyedbe. Én 14 éve vagyok házas, nagyon szerelmesek voltunk. Annyira, hogy semmi sem tudott minket szétválasztani és mindig kitartottunk a másik mellett jóban-rosszban (utóbbiból is nagyon sok volt).

Most is ugyanígy érzünk leszámítva azt, hogy a kezdeti fellángolás eltűnt.

Viszont ha megcsalna, akkor azt hatalmas árulásnak és olyan hátba szúrásnak érezném, amit sosem tudnék megbocsátani. Szóval valószínűleg lelépnék és hagynám, hogy szexelgessen másokkal. Nem szeretem ha átvernek vagy ha hazudnak nekem. Ráadásul ő lenne az utolsó ember akitől várnám a pofont, így ha megtenné, akkor hatalmasat csalódnék és elhagynám.

Nyilván utána sokáig fájna, de soha többet nem tudnék rá úgy nézni ahogy azelőtt.

2018. aug. 15. 10:29
 2/17 anonim ***** válasza:
14%

Ez a pszichikai ráhatás, amit a kérédsedbe próbálsz más olyan emberekre rakni, akiket megcsaltak, ez nagyon nem fog neked összejönni.

Nem érzed hogy oltári gáz amit itt lemművelsz, kivénhedt, eldobott, elhasznált szeretőként? Nem lenne jobb ha elvándorolnál egy pszichiáterhez, mert elég gáz már az agyadon eluralkodó mocskosabbnál mocskosabb gondolat menet?

2018. aug. 15. 10:34
 3/17 anonim ***** válasza:
10%

2+

Igy jártál, kedves kivénhedt szerető. És mindenki így jár ahogy te, aki olyan kapcsolatba kezud, ahol pontosan tisztában van azzal, hogy a másik fél foglalt.

Nem volt kötelező belemenned, pontosan tudstad, hogy az a másik ember nincs egyedül, csak nem érdekelt. Most meg, mikor is ki lettél dobva, itt adod elő az összes pszichikai leuralásra való technikádat. Tök feleslegesen, mert egészséges ember nem jut odáig ahová te.

Tudod van élet ilyen után is, még számodra is, pedig ha sokáig ugyan ezt fogod előadni, akkor hamarosan a pszichiátrián fogsz kikötni, minimum idegösszeroppanással, maximum teljes őrülettel.

Ha akkoriban voltál oly "nagy" hogy megléptél egy ilyen játékot, akkor most legyen nagy szád, és legyen ahhoz, hogy teszel az egészségedért, kezelteted magad stb.

Nem akkor kell nagy mocskos szádnak lenni mikor más háta mögül pofázol,mert akkor érzed erősnek magad, meg igy neten keresztől próbálkozol... hanem állj fel, ahogy felállt a másik nő is, erővel, egyedül..

2018. aug. 15. 10:40
 4/17 A kérdező kommentje:
Én magam férfi vagyok. Soha nem voltam szerető, nem is volt szeretőm sem. Ellenben engem csaltak már meg. Azért írtam ilyen stílusban, mert általánosságban akartam megkérdezni ezt az ügyet.
2018. aug. 15. 10:44
 5/17 anonim ***** válasza:
10%

"Sok-sok évig és ezt a tökéletes boldogságot a párod egy másik féllel lerombja "

Itt a bukta ilyen nincs.. mert, ha olyan boldogság minden akkor nem jön a harmadik fél.

2018. aug. 15. 10:48
 6/17 A kérdező kommentje:

"Itt a bukta ilyen nincs.. mert, ha olyan boldogság minden akkor nem jön a harmadik fél."

Ezt úgy értettem, hogy a Te tökéletes boldogságodat.

2018. aug. 15. 10:50
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
4 Hát persze, ahogy a Móriczka mondaná...
2018. aug. 15. 10:52
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező! Ateltem en is ferfikent es biztos van élet a megcsalas után. Kinel kevesebb, kinel tobb ido kell hozzá. Nemelyik valaszolonak nem ertem a felhaborodasat.
2018. aug. 15. 11:05
 9/17 A kérdező kommentje:
#8 Felüdülés volt számomra a normális hangnemű és a kérdésre irányuló válaszod a többieké után. Köszi!
2018. aug. 15. 11:10
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Nekem most az "utolsó" párommal volt ilyen mesebeli szerelem ő volt az akinél tudtam hogy egyikünk életébe sem lehet már más. Mondjuk tudom hogy soha soha nem csalt volna meg ( betegségben hunyt el csak azért a mult idő), de ha mégis akkor az tényleg olyan szintű pofon és csalódás lett volna amivel nem tudtam volna tovább élni. Viszont előtte az exem sokszor megcsalt es megbocsajtottam de bizalom sosem volt már többé, de azert tudtam megbocsajtani talan mert nem szerettem annyira nem volt annyira fontos. Igy latom utolag...A párom aki meghalt kísertesbe se esett soha annyira "atombiztos" volt a szerelmunk, de sztem még azt se tudtam volna elviselni. És Ő se. Nem is akarok soha többé mást mert ilyen ugyse lehet mégegy. Szóval kérdező ertem mit erzel...:-(
2018. aug. 15. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!