Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne az élet, ha megszűnne a megcsalás fogalma?
Figyelt kérdés
f2016. szept. 12. 14:56
1/8 Noren1989 válasza:
Más kifejezést kéne rá kitalálni, idővel, gondolom...
2/8 anonim válasza:
fogalma megszűnne a jelenség attól függetlenül még létezne. Kapna egy új szót..
az meg kb kizárt, hogy az összes ember elfogadja, hogy a felesége/pasija rajta kívül mással is dug.
3/8 anonim válasza:
Ráadásul sokan borítani is akarnak, tehát kilépni a meglévő kapcsolatból és újat kezdeni a szeretővel, sehogy sem jó.
4/8 anonim válasza:
Az emberi természetnek ellentmondó.
6/8 anonim válasza:
Nagyon vidám és felhőtlen lenne az élet a megcsalás fogalma nélkül, mint ahogy más kultúrákban is az, gondolok itt pl. a többnejüség természetességére,... természetes lenne az , hogy mindenki mindenkivel szexelhet, nem lenne gond és fájdalom, el tudom képzelni! Jó lenne és rajtunk múlik ennek megvalósítása, de sajnos közfelháborodást váltana ki, mert sok ember elvesztené identitását- biztonságos élethez való irányelveit- illetve a társadalmi érdekek sem engedhetik meg, nem jövedelmező ötlet!
7/8 anonim válasza:
ha tenyle nem lenne es mindenki azzal szexel akivel akar az egesz vilagot atformalja minket embereket is.eltünik a szerelem eltünik a szeretet.a szenvedely,a küzdelem.sztem nem müködni a vilag h vagy mindenki egyedül el vagy ha elettarsi kapcsolatban akkor egyszerü sorsolas szerüen kihuzni kit huzol hogy eljen veled,mert hiaba lenne valaki akivel együtt elnel ha semmi se kötne hozza,a hüseghez tartozik a szeretet a bizalom.ezt lehet furan fogalmaztam de ha nem letezne megcsalas nem letezne hüseg egy primitiv allatfaj lennenk.es mint embereket minket a szeretet a törödes hataroz meg ugy mint sok allatfajt ahol letezik hüseg.ahol az eletben egyszer valasztanak en öszinten megmondva imadom a monogam allatfajokat,szerintem kivetelesen jo dolog a hüseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!