Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha csak sok év mulva derülne ki, hogy megcsaltak?
Ebből látszik hogy a tudat határozza meg az embert.
Ha eddig megbíztál benne akkor?
Vissza az egész 7 év bizalom, a gyerekek stb?
Nyílván nem lehet.
Számomra inkább az a kérdés hogy azóta megbízhatsz benne, nem csalt meg mert akkor mire fel legyél hirtelen bizalmatlan? De ezt tényleg tudni kellene.
Felejtsd el.Temesd el jó mélyen,ha most boldogok vagytok,megbízol benne,és az elmúlt években minden rendben volt (és már pedig rendben kellett lennie,hiszen született 3 gyermek) akkor mit számít,hogy egyszer megbotlott?Persze fáj,de felesleges a miérten rágódni.Csak nem volt olyan nagy baj,ha mindezek után is együtt vagytok,gyarapodtatok.Egyszeri hiba,botlás,vedd úgy.Ne tedd tönkre magadat hidd el nem ér ennyit.
31/N
Hogy hogy most derult csak ki,ennyi ev utan???
Mi ertelme volt?
Csak felzaklatott vele,inkabb hallgatott volna haar edfig eltitkolta ..
Ertem,koszi hogy elmondtad.
Elobb utobb minden kiderul.
Nem tudom,de lehet hogy jobb hogy utolag,igy derult ki,mert ha akkor,leh h mar nem lennetek egyutt.
A kolleganovel o szakitott anno?
Vagy forditva? Mennyi ideig tartott?
Ezek fontos kerdesek.
Gondolom nagyon kinis,es feltuno volt a no provokalasa,ha ezek utan bevallotta...de azert ez is valami,higy nem sumakolta el...
Amugy milyen a no? Csak azert kerdem,mert ateltem egy megcsalast.Engem egy szerenyebb kulsejuvel csaltak,ami marhara fajt.Nem mintha bombazo kulsejuvel nem fajt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!