Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek, ha csak sok év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha csak sok év mulva derülne ki, hogy megcsaltak?

Figyelt kérdés
Házasként mit tennél ha kiderülne, hogy 7 évvel ezelőtt megcsalt a férjed? Azota soha, és azóta született 3 gyerek. 13 év házassággal a hátunk mögött most derült ki.
2018. aug. 15. 07:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ebből látszik hogy a tudat határozza meg az embert.

Ha eddig megbíztál benne akkor?

Vissza az egész 7 év bizalom, a gyerekek stb?

Nyílván nem lehet.

Számomra inkább az a kérdés hogy azóta megbízhatsz benne, nem csalt meg mert akkor mire fel legyél hirtelen bizalmatlan? De ezt tényleg tudni kellene.

2018. aug. 15. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
57%

Felejtsd el.Temesd el jó mélyen,ha most boldogok vagytok,megbízol benne,és az elmúlt években minden rendben volt (és már pedig rendben kellett lennie,hiszen született 3 gyermek) akkor mit számít,hogy egyszer megbotlott?Persze fáj,de felesleges a miérten rágódni.Csak nem volt olyan nagy baj,ha mindezek után is együtt vagytok,gyarapodtatok.Egyszeri hiba,botlás,vedd úgy.Ne tedd tönkre magadat hidd el nem ér ennyit.

31/N

2018. aug. 16. 20:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Én az elmúlt 7 évben is azt éreztem, hogy ő engem szeret. Egy olyan embernek nem szültem volna, aki mellett nem éreztem volna biztonságban magamat. Ezert fáj nagyon hogy nem vettem észre, hogy baj van. Én voltam csak vakon szerelmes es nem láttam vagy tenyleg csak egy nagy botlas volt es őszinten megbanta? Ezekben tett most bizonytalanná. Erre kell most időt adnom magunknak, hogy kiderüljön. Nem játék 3 gyerekkel a válás. Nem könnyű, de megpróbaljuk folytatni illetve ujraépiteni az egészet.
2018. aug. 17. 07:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen volt gond,lehet csak jött egy kacér nő,ő pedig elgyöngült.Még nem volt család,gyerekek,lehet nem érezte úgy a tettének a súlyát.Sok minden lehet,vele megbeszélted? Ő mit mondott?
2018. aug. 17. 15:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Persze, beszéltem vele. Rettenetesen szenved és ismerem annyira, hogy nem megjátsza. De nekem akkor is rettenetes érzés, hiába 7 éve történt, nekem tök új és most nagyon fáj. Érzelmeim hullámzanak felé. Hol gyűlölöm érte, hol hiányzik és megölelném. Azt mondta, ha elválok akkor sem adja fel és vissza akar szerezni. Újra meg akar küzdeni értem mint 15 éve, mert nem adtam könnyen magamat. Én félek egyenlőre, de van 3 pici gyerek és mi sem vagyunk öregek. Fiatalon kerültünk össze. Most időt adunk egymásnak, azt beszéltük meg. Nekem feldolgozni, neki bizonyitani kell. Nem tudom menni fog e. Remélem.
2018. aug. 18. 07:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Hogy hogy most derult csak ki,ennyi ev utan???

Mi ertelme volt?

Csak felzaklatott vele,inkabb hallgatott volna haar edfig eltitkolta ..

2018. aug. 18. 19:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos én is igy gondolom hogy bárcsak ne tudtam volna meg. Úgy derült ki, hogy kicsi a világ és a 7 evvel ezelőtti volt kolleganője akivel megcsalt, előkerült. Egy barati tarsaságban ő is ott volt es provokalta a ferjemet. Ferjem pedig ugy döntött inkább elmondja hogy töle tudjam meg. Roviden ennyi.
2018. aug. 18. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Ertem,koszi hogy elmondtad.

Elobb utobb minden kiderul.

Nem tudom,de lehet hogy jobb hogy utolag,igy derult ki,mert ha akkor,leh h mar nem lennetek egyutt.

A kolleganovel o szakitott anno?

Vagy forditva? Mennyi ideig tartott?

Ezek fontos kerdesek.

Gondolom nagyon kinis,es feltuno volt a no provokalasa,ha ezek utan bevallotta...de azert ez is valami,higy nem sumakolta el...

Amugy milyen a no? Csak azert kerdem,mert ateltem egy megcsalast.Engem egy szerenyebb kulsejuvel csaltak,ami marhara fajt.Nem mintha bombazo kulsejuvel nem fajt volna...

2018. aug. 19. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!