Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsalták a párjuk: ti mit szólnátok ha a gyereke (i) d is követné (k) a példád?
Voltam már megcsalva, és csaltam is már meg. Nem eszem olyan forrón a kását. Mindig okkal történt. Elhanyagolás, szőnyeg alá sepert problémák, rossz hozzáállás, elhidegülés, gyávaság, stb. Jöhet bármilyen hihetetlen lehetőség az ember életébe, ha tényleg szereti azt amit csinál, nem fogja kockáztatni, hova tovább eldobni.
A monogámiás áltatásról pedig még nem is beszéltem.
Kedves válaszadók!
Én is pont olyan vagyok mint ti. Megcsalás robbantotta szét a családi idillt. Bennem is pont, hogy azt erősítette meg, hogy tiszteljem annyira a párom, hogy ne tegyek ilyet vele.
Tehát a kérdés NEM hozzátok szól, gyerekekhez (mostmár felnőttek) mert nem az a kérdésem hogy ti hogy éltétek meg mit tanultatok belőle!!!
Ez a szülőknek szól akik elfelejtettek anyák/apák lenni az élvezetek kedvéért.
Nekik szól a kérdésem, hogy ők hogy élnék meg ha a gyerekük szintén az ő hibáját követnék el. Másképp lát bármit is a szülő? Van valami ami változott azóta? Tanács?
Szóval kérlek benneteket! Értelmezzétek a kérdést! És ne gyártsatok mögé teoriákat.
Köszönöm!
Faterom rendszeresen csalta az anyamat es nagyon nem bant vele jol a kezdetekkor. Viszont nagyon szegyenli es ugy nevelt hogy en ne kovessek olyan hibakat amiket o 25 eves koraban. Minden tekintetben ugy nevelt hogy meg csak veletlen se legyek olyan mint o :) ezert nem is haragszok ra amiatt amiket anyammal csinalt.
Mit szolna ha megcsalnam a baratnom? Kitagadna a csaladbol a csajt meg befogadna :D
Ha a gyerekem megcsal valakit ahhoz nekem az egegyadta vilagon semmi kozom, megbeszeljuk, kiadja magabol, elmondom amit gondolok es jelzem h mindig itt vagyok neki es sosem itelnem el.
Nem elhetem helyette az eletet, az o dontesei es ezt meg akkor is tiszteletben tartom ha nem erted vele egyet, az itelkezes a vilag dolga-az en feladatom, h tamogassam, es elvarasok nelkul szeressem ami nagyon nehez, foleg akkor ha tudom h hulyeseget csinal.
A fiam es a lanyom is rengeteget elert mar es mindig buszke leszek rajuk. A szuleim is igy neveltek-elmondtak a velemenyuk itelkezes nelkul ami sokszor nem egyezett az ovekkel de sosem itelkeztek, nem voltak kitoreseik....semmi.
A tesom pl csalja a baratnojet akit mkndannyian szeretunk, megkerdezte mit gondolok, elmondtam h nem helyeslem de ettol megszunok es buszkenek lenni vagy szeretni? Ugyanmar.
Nem ebben merem az embereket.
Köszönöm a véleményed utolsó!
Esetleg tudnál a kérdésre is válaszolni?
(vagy abszolút nem is vagy érintett benne csak jól eset kiírni magadból a dolgokat -ezt is megértem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!