Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit éreztél amikor megcsaltak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztél amikor megcsaltak?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 19:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább undort, hogy hazahozta a közös ágyunkba AZT a nőt. Az első gondolatom az volt, hogy én is ott ütök, ahol a legjobban fáj. Bevallom, arra gondoltam, hogy felgyújtom a ruháit, az x-boxát, mindenét. Aztán rájöttem, hogy ennyi benzint nem ér meg ez a tróger, úgyhogy csak bezsákoltam a ruháit és kiraktam a kapu elé.

Utána tökf.szán depressziós lettem, de az undorító közhely, hogy az idő mindent megold nálam is bejött.

2018. ápr. 25. 19:29
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Düh,harag,gyűlölet,vègtelnül nagy sebezhetősèget,ès összeomlàst.
2018. ápr. 25. 19:44
 3/14 anonim válasza:
Mintha kifacsartak volna lelkileg. Én megbocsájtottam de utána ( bár ez nem 100% ) osszeszürte a levet egy másikkal. Csak gyanús volt a -beszélgetések egy lánnyal akinek az üzeneteit folyton törölte és hazudott nekem hogy apjával dolgozni megy -közbe meg máshol járt de tuti annal a nőnél mert utána szakítottunk is és összejött a csajjal. Ilyenkor azt erzem nem vagyok elég jó és ufó vagyok a világba. Mindenki jobb nálam. Mindenki szebb jobb okosabb akárkivel leszek egyitt lefognak cserélni mint egy pár zoknit és eldobnak. Eldobnak mint egy babát ha kijátszották magukat. Azt gondolom en rontottam el. Bennem van a hiba. Nem úgy viselkedtem hogy megmaradjon mellettem a pasi. Moert hagyna el egy nőt akivel megvan elégedve ? Miert csalna meg? Ezek járták a fejembe magamat ostoroztam. Összejöttem egy ido utan másikkal de az is rajongott a nőkért. Mindenki istennő volt csak engem kritizált. Pedig szerintem nem vagyok csúnya de kiölte belőlem a maradék onbizalmat. Betegesen féltékeny lettem. Aztán elhagyott. Padlóra vágott. Kibékültünk de kis idő múlva en elégeltem meg mindent es örökre befejeztük. Mai napig megvisel a gondolat is. Elvesztettem minden hitemet. Azt gondolom jelenleg soha nem lesz olyan férfi az életemben aki ennek az ellentéte
2018. ápr. 25. 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:

#3#

De van olyan fèrfi.

2018. ápr. 25. 19:51
 5/14 anonim válasza:
Igen csak engem jo messziről elkerülnek
2018. ápr. 25. 19:52
 6/14 anonim ***** válasza:

Tudom mit èrzel!

Az èn törtènetem hosszú lenne ezèrt nem kezdek bele.

Nálunk a felesègem lèpett le egy pasival.

Kegyetlen èrzès volt.

2018. ápr. 25. 20:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A végtelen reménytelenséget és kiüresedést. Sose csaltam meg senkit, nekem egymást követően kétszer is kijutott, ráadásul olyanokkal, akik mellett megállapodtam volna végleg. Ez a két nő 15 évembe került. Most 35 évesen elszállt fiatalsággal meggyilkolt lélekkel csak a munkámnak élek. Semmi mást nem akartam, mint boldoggá tenni őket, otthont és családot teremteni. Hát ez az ára ha az ember hűséges...
2018. ápr. 25. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Volt mar sok hasonlo kerdes.

Nezz utana.

Miert erdekel?Elmondod,kerdezo?

Csak kivancsisag,vagy erintett vagy?

Engem nem erdekelt,amig en is at nem eltem....ill.sajnaltam az illetot..de kulonosebben nem astam magam a temaba.

En eloszor meglepettseget ereztem,mert nem felteteleztem rola,osszezavarodtam,ugy ereztem,nem velem tortenik,csak almodom az egeszet...

Aztan fektelen duhot,haragot,olni tudtam volna...

Eloszor a ferjem irant,de aztan,mivel irkalt,hivogatott a szeretoje,iranta is...

2018. ápr. 25. 20:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kegyetlen fájdalmat, hogy elárult, akit szerettem, dühös voltam, majd gyűlöltem.Azt éreztem, összeomlott a világ, a közös álmaink stb. Talpra álltam, de nem tudok újra bízni valakiben :(
2018. ápr. 25. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Fájdalmat, dühöt, gyűlöletet. Magamban kerestem a hibát, főleg, hogy úgy lett tálalva, hogy én tehetek róla.Még fél év után sem álltam lelkileg talpra.
2018. ápr. 25. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!