Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztél amikor megcsaltak?
Leginkább undort, hogy hazahozta a közös ágyunkba AZT a nőt. Az első gondolatom az volt, hogy én is ott ütök, ahol a legjobban fáj. Bevallom, arra gondoltam, hogy felgyújtom a ruháit, az x-boxát, mindenét. Aztán rájöttem, hogy ennyi benzint nem ér meg ez a tróger, úgyhogy csak bezsákoltam a ruháit és kiraktam a kapu elé.
Utána tökf.szán depressziós lettem, de az undorító közhely, hogy az idő mindent megold nálam is bejött.
Tudom mit èrzel!
Az èn törtènetem hosszú lenne ezèrt nem kezdek bele.
Nálunk a felesègem lèpett le egy pasival.
Kegyetlen èrzès volt.
Volt mar sok hasonlo kerdes.
Nezz utana.
Miert erdekel?Elmondod,kerdezo?
Csak kivancsisag,vagy erintett vagy?
Engem nem erdekelt,amig en is at nem eltem....ill.sajnaltam az illetot..de kulonosebben nem astam magam a temaba.
En eloszor meglepettseget ereztem,mert nem felteteleztem rola,osszezavarodtam,ugy ereztem,nem velem tortenik,csak almodom az egeszet...
Aztan fektelen duhot,haragot,olni tudtam volna...
Eloszor a ferjem irant,de aztan,mivel irkalt,hivogatott a szeretoje,iranta is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!