Megcsalás után versenytársnak érzem magam, ha egyáltalán ezt érzem? Mit éreztél, amikor megcsaltak és nem akartál elválni? Sikerült menteni a menthetőt vagy már nem volt mit?
Van vagy volt még ilyen, aki így érzett, mint én? Férjemnek 1 évig szeretője volt mellettem. Ami a facebookos képekről és telefonokból tutira kiderült. Nagyon haragszom rá, mert közben terhes voltam, szültem és beteg is voltam. De valahol még is azt érzem, hogy így, hogy talán vége lett a kapcsolatuknak valamiféle versenytárs lettem. Érezte már ezt Valaki?
Tudom, hogy a legtöbben elváltak volna, de én egyenlőre szeretnék menteni a gyermekeink érdekében.
De kezdek nagyon belefáradni...
Meg bennem vannak kérdések hogyan tudta megtenni így, hogy frissen szültem neki? Ha megint beteg leszek vagy jön valaki, akkor lelép?
Nem tudom mit tegyek, mert ő volt mindenben az első. Közös gyermekek vannak és sajnos imádom...
Ezt csakis te döntheted el, és a férjedtõl függ, hogy hüséges marad -e melletted, vagy továbbra is élni akarja az életét.
Meg kell beszélned vele, hogy válasszon.
Férjem azt mondja, hogy hűséges marad. Hogy higyjem el a választását, ha nem tőle tudtam meg, sőt ő beszélni sem akar róla??? Vagy ez így természetes???
Én???
Az a baj, hogy nem "csak" megcsalt 1szer 2 szer, hanem 1 even at hulyere vett. Volt melletted egy masik kapcsolata. Ugy ment haza, hogy elotta a masik no agyambaol kelt ki,1 even at kitudja hanyszor, aztan meg veled szexelt. Amig beteg voltal nem tamogatott, hanem menekult a felelosseg elol.
En nem tudnek megbocsajtani, nem ereznek versengest.
Igen, te versengest ezhetsz. Versengsz a ferjed miatt az osszes novel, akivel csak talalkozhat, hgy azt lassa, hogy te jobb vagy ezert ne akarjon ujra felremenni.
Ez nem helyes, mert elobb utobb beleszakadaz.
Csak a gyerekek miatt sosem szabad egy hazassagot fenntartani, mert a boldogtalan kapcsolat az rosszabb csaladkep egy gyeknek, mint a csonka cslad, amiben mind az anyja, mind az apja megtalalhatja meg az uj neki megfelelo tarsat....
Ha megis maradtok a mentesnel javaslom a csaladterapiat, vagy parteriat. Mrt egy megcsalas nem csak a megcsalo felen mulik, hanem a par mindket tagja valamit rosszul csinalt, er csak ketten nagyon nehezen talaljatok meg a valaszokat.
Kitartast, es boldogabb jovot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!