Megcsalás után versenytársnak érzem magam, ha egyáltalán ezt érzem? Mit éreztél, amikor megcsaltak és nem akartál elválni? Sikerült menteni a menthetőt vagy már nem volt mit?
Van vagy volt még ilyen, aki így érzett, mint én? Férjemnek 1 évig szeretője volt mellettem. Ami a facebookos képekről és telefonokból tutira kiderült. Nagyon haragszom rá, mert közben terhes voltam, szültem és beteg is voltam. De valahol még is azt érzem, hogy így, hogy talán vége lett a kapcsolatuknak valamiféle versenytárs lettem. Érezte már ezt Valaki?
Tudom, hogy a legtöbben elváltak volna, de én egyenlőre szeretnék menteni a gyermekeink érdekében.
De kezdek nagyon belefáradni...
Meg bennem vannak kérdések hogyan tudta megtenni így, hogy frissen szültem neki? Ha megint beteg leszek vagy jön valaki, akkor lelép?
Nem tudom mit tegyek, mert ő volt mindenben az első. Közös gyermekek vannak és sajnos imádom...
Én ezzel a megcsalás mindkét félen múlik elvvel nem értek egyet.
Itt döntések vannak. Lehet, hogy volt kiváltó ok, pl nem szexeltél vele. De a döntés az övé volt. Megbeszélitek vagy kufircol mással.
Ilyen mentalitással mindig a kerülő utat választja. Mert könnyebb.
Szóval szerintem elpocsékolt idő. Családot rábízni meg pláne.
Szerencsére nem voltam még ebben a helyzetben.
De sokszor gondolkoztam rajta hogy mikor az egyik fél hónapokig-évekig csalja a házastársát és mikor kiderül a dolog, akkor a házastárs miért hiszi el hogy megszakítja a szeretővel a kapcsolatot? Miért tenné? És szerintem sok esetben nem is lesz vége, csak még nagyobb a titok vagy kevesebbet találkoznak.
Szóval kedves kérdező ha terhesen, betegen megcsalt akkor most miért ne tenné tovább? Csak azért mert tudod? Ne légy már naív. Nekem azzal lenne problémám hogy újból lefeküdjek vele, azon kattogna az agyam szex közben hogy vajon a másikkal is ezt csinálta? Vagy ha véletlen nem akarná akkor az jutna eszembe hogy már valaki kielégítette. Szerintem igazán nem lehet helyrehozni a dolgokat.
Ha feltétlen vele akarsz maradni, akkor párterápia. És ne hagyd, hogy ne beszéljen róla! Igenis el kell menni szakemberhez, és beszélni róla, a miértekről, a hogyan továbbról... Máshogy esély sincs egy normális kapcsolatra. És még így is kevés. Más ha egyszeri alkalomról van szó, és más így, hogy egy éven keresztül hülyére vett, és porig alázott. Miközben a gyerekét vártad. Figyelj, elhiszem, hogy szeretnél a gyerekeknek igazi családot. De nem biztos, hogy jó családi minta az, ha azt látja, hogy az anyja alárendelt, az apja bármit megtehet, és nem szeretik egymást, vagyis csak te a férjed (kizárt, hogy szerelmes beléd, ha ezt megtette). Vajon ha van lányod, mit tanácsolnál neki, ha ilyen helyzetbe kerülne? Azért ezen gondolkodj el...
És igen, versenytárs is vagy. És minden útjába kerülő nő potenciális szerető. Kérj segítséget, és nem hagyd annyiban, míg nem kapsz elfogadható válaszokat. Anélkül úgysem fogsz tudni tovább lépni. Én a szeretővel is beszélnék, hogy mennyire volt mély a kapcsolatuk.
A szex mindig is a legtökéletesebben működött köztünk. Sőt ha belegondolok az utóbbi 1 évben én sokkal többször szerettem volna, de neki is nagyon jó volt és nem csak megjátszotta.
Az utolsó szex közben nekem is ez járt a fejemben, hogy a másikkal is ezt csinálta e?
Lányomnak már sokszor elmondtam, hogy ne kövesse ezt a példát, mert ha az ő férje csinálná majd ezt vele én tekerném ki a nyakát!!!
A szerető már nem akar beszélni velem és amíg mérges voltam, addig csak elzavarni akartam, amire azt a választ kaptam, hogy ő harcol érte és várni fog rá!!!
Hú nagyon nehéz helyzet. Tehát van már egy idősebb lányotok is. Szerintem nem csak az megalázó hogy 1 évig volt vele, hanem hogy fel is tölti facebookra!!! Ez azért kiakasztó, mindenki szeme láttára kb nem is titkolja h 2 nő van az életében...
Ha élvezi veled a szexet akkor nem gondoltál arra hogy szüneteltesd? Csak azért mert nem biztos jó hogy ha te aggódsz közben meg ilyeneken gondolkodsz, ez azért kínzó lehet.
Lehet hogy a párod is csak a gyerekek miatt maradt veled... Azt nem kérdezted tőle hogy kit választana, vagy hogy valóban maradni akar e? Bocs hogy ezt felhozom de lehet hogy a lelkiismerete miatt azt mondja hogy veled marad de alapból pedig nem ezt gondolja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!