Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztél amikor megcsaltak?
1-es vagyok.
Ahogy a többiek is írják, az egyik utóhatás a bizalmatlanság. Velem 8 éve történt ez, mégis a mai napig bennem van, hogy újra meg fognak csalni, pedig akkor rögtön megszakítottam minden kapcsolatot. A párom imád, szeret, naponta bizonyítja, és mégis itt van bennem ez az érzés.
Az elején elmondtam neki, hogy előre is elnézést kérek az indokolatlan és ostoba kérdéseimért. Türelmes, ha kérdezek válaszol, sosem gurult be, pedig a rosszabb időszakokban volt, hogy naponta megkérdeztem, hogy ugye nem csal meg? Nyilván ha meg is tenné, nem mondaná, hogy de igen édesem, megcsallak. :D szóval nem értem, mi értelme van ennek a kérdésnek részemről, de néha felteszem.
Nagyon rossz neki is és nekem is, mert képtelen vagyok maradéktalanul örülni a boldogságomnak, hiszen állandóan itt van a félelem is. Próbálom elűzni, de nehéz.
Hát ilyen is tud lenni, ha megcsalnak.
Én fél évet voltam együtt a párommal,majd egyik pillanatról a másikra ok nélkül elhűvösödött a kapcsolatunk.
Sokáig nem értettem.
Aztán kiderült, hogy még együtt volt velem egyidőben az exével is egész végig.
Nyitott kapcsolatban voltak, tehát a csaj tudott rólam végig..
Vicc ebben, hogy gyanakodtam rá kapcsolatunkban és mikor rákérdeztem képes volt exem a csajt felhívni előttem, amit előre begyakoroltak, hogy mit mondjanak a telefonban.
Sokat segített a feldolgozásban, hogy mikor kiderült, nem voltunk együtt, de ettől függetlenül csalódott voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!