Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megtudtad, hogy megcsaltak, kire haragudtál jobban, a párodva vagy a szeretőre, vagy önmagadra?
A páromra, a szerető iránt egy csepp ellenszenvet nem éreztem, inkább sajnáltam, hogy szegény kiscsajt jól befűzte ez a s..ggfej.
Miután szétmentünk nem is lettek egy pár.
Én kétségbe voltam esve, hogy ilyenkor mit kell tenni? 19 éves voltam, első szerelem. Haragot nem éreztem, csak mérhetetlen szomorúságot.
Végül persze szakítás lett belőle.
Eloszor csak a ferjemre,de utana mar a szeretore is.
Mert magas lovon ult,olyan stilusban uzengetett,h kinyilt tole a bicska a zsebemben..
Aztan hoppon maradt,mert magas lorol lehet nagyot esni.
A volt ferjemre h hogy tudott igy elarulni.A szereto egy affele tenyeres talpas parasztlany kategoria,es sosem voltam merges mert nem az l felelossege h a ferjem megcsalt o csak egy eszkoz volt. Nem jottek ossze miutan kidobtam,de meg mindig emlekszem a csaj aradozo es ferjemnek irt imeljere:-)
Azon pl az imelen konkretan besirtunk a rohogestol a baratokkal , es most is elmosolyodom, de komolyan ilyen duma h “edes draga bumerangom, most megyek Es maszturbalok a tukor elott “vagy valami hasonlo baromsag:-) Egyebkent hatalmas szivesseget tett mert ujrahazasodtam es boldog vagyok-mar reg nem haragszom ra sot kimondottan joban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!