Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megtudtad, hogy megcsaltak, kire haragudtál jobban, a párodva vagy a szeretőre, vagy önmagadra?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 00:40
21/22 anonim válasza:
Mint szeretőként írok. Exemnek volt családja (neje, két kisgyereke). A szimpátia már az elején meg volt, de csak mint beszélő viszony. Aztán egyszer csak többet beszélgettünk, tartalmasakat, figyeltünk egymás történeteire. Már csak akkor eszméltem fel, hogy szeretői státuszba kerültem. Nem volt gyakori alkalom, olyan kéthavonta "csak". Olyan 4 hónapig tarthatott és mivel féltem a lebukás veszélyétől (én nekem nem volt akkor senki, exemnek a kapcsolata a nejével nem volt jó) inkább szakítottam vele, mert ismertem a nőt jó híréről, ha meg tudta volna, hogy csslja akkor az exem többet nem láthatta az imádott gyerekeit. Jobb volt így mindenkinek, azóta szégyellem is magam, hogy gerinctelen voltam, mindig mikor még összefutunk az utcán vagy bárhol nem éreztetjük, hogy feszengenénk a múltunk miatt, de bennem ez örökre megmarad. Szóval én leginkább magamat utálom, hogy gerinctelen voltam és ilyen kalandok után néztem.
22/22 anonim válasza:
Magamat hibáztatom, hogy mindent megtettem amit csak lehet és mégis ez történt. Egyébként mi is úgy jöttünk össze, hogy az akkori barátnőjét elhagyta értem. Aztán a barátom is hibáztattam, mert ugyan a csaj szetelmes belé, de neki lett volna választása és mondhatott volna nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!