Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Amikor megtudtad, hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor megtudtad, hogy megcsaltak, kire haragudtál jobban, a párodva vagy a szeretőre, vagy önmagadra?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 13. 00:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
6-os, szerintem pedig te üsz magas lovon, amiről előbb utóbb pofára fogsz esni. NEM a szeretőt védem èn is a megcsalt felek táborába tartozom, ugyanakkor szerintem teljesen mindegy a szerető milyen stílusban írt neked, magán a tényen hogy a férjed elárult és megalázó helyzetbe hozott, semmin sem változtat. Ugyanis az a helyzet, hogy egy ilyen jellemtelen ember a későbbiekben is megfogja ezt tenni veled, csak sokkal okosabban. Akármilyen bicskanyitogató egy szerető, sajnos általában ő közli a valóságot, amit nem vagy hajlandó elfogadni, inkább bedőlsz a csalfa férjednek, mert az igazság túl fájó volna. Bocsánat a túlzott őszinteségért, de üdv a való világban. A tapasztalat beszél belőlem. És úgy hiszem te sem lennél itt, ha nem emésztene még mindig ez a dolgod. Jó így neked?
2018. ápr. 14. 01:46
 12/22 anonim ***** válasza:
9%
11-es ott a pont...
2018. ápr. 14. 02:00
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjemre, utána meg magamra, hogy miért nem hagytam el hamarabb én, miért fektettem energiát egy romló házasságba, ha neki csak ez a gerinctelen megoldása volt.
2018. ápr. 14. 04:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Először a szeretőre. A volt férjem akkor még szerettem, mikor kiderült. Aztán a férjemre. Idővel mindkettő közömbös lett.

Ők sincsenek már együtt. Az új barátnője felé egyáltalán nincs ellenérzésem.

Ellenben az exem nagyon utálja a férjemet, és rám is neheztel. Ennek az okát nem értem.

2018. ápr. 16. 06:34
 15/22 anonim ***** válasza:
A (volt) páromra, amiért ezt tette velem, majd magamra, miután megbocsátottam neki, felhatalmazva rá, hogy fél évvel később megint ott akarjon hagyni.
2018. ápr. 16. 07:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Először a szeretőre. Utána a feleségemre. Utána magamban is találtam azért hibát.

Azóta a feleségemnek megbocsátottam. A szerető meg remélem nem kerül a szemem elé.

2018. ápr. 16. 07:59
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A szeretőre. És ő is olyan stílusban beszélt velem, mintha ő lenne az atyaúristen...követelte, hogy húzzak el otthonról, mert jönne már ő...utána magamra, végül a volt páromra. Szerettem őt így is. Azóta eltelt 3 év, de még mindig szívből útálom mindkettőt.
2018. ápr. 16. 18:20
 18/22 anonim ***** válasza:
23%

Először a férjemre, aztán a szeretőre és magamra, amiért hagytam, hogy idáig jussunk.Aztán a férjemet felmentettem,magamat gyűlöltem a lotyót utáltam(nem ismertem)És szép lassan hagytam magam elfogyni, elsorvadni...4 nap múlva, (addig egy falat nem csúszott le a számon,),már karistolta az étel a szájpadlásomat annyira elszoktam az evéstől Ezután elkezdtem örülni a fogyásomnak..(nem voltam kövér csak átlagos, pár kiló plusszal)És ez repített, szárnyakat adott nem foglakoztam senkivel és megbocsájtás rózsaszín köd...A férjemet teljesen felmentettem....Aztán pár hónap múlva kiderült, hogy nem szakítpottak,,akkor tudtam utálni a férjemet majd gyűlölni is...MAi napig ambivalens,,,az egész..Együtt vagyunk, de azt, hogy még a 3 hónapra ráhúzott közel hármat és naponta ezerszer a szemembe hazudott!!!EZT nem lehet megbocsájtani..Természetesen nem érti meg!!

Együtt vagyunk elvagyunk!!!

2018. ápr. 17. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Te jó ég 18-as! És ez így jó neked?

Azért nem értem a döntésed miszerint vele maradtál, mert amúgy tök jól átlátod a helyzetet és képes vagy a dolgot kívülről szemlélni ahogy a soraidból kivettem. Tehát tisztában vagy vele hogy kedves férj bűnös de nagyon is, hiába a felmentés részedről. Az mondjuk nagyon nonszensz, hogy ráhúzott még hónapokat miután bukott. Engem ez arra enged következtetni, hogy nem félt annyira a veszteségtől ha ezt újra megkockáztatta, illetve gondolom az első lebukást követte sok bocsánatkérès ahogy az lenni szokott, viszont akkor az sem lehetett túl őszinte. Kiváncsi volnék hogy akkor miért maradtál vele? Gyerek, anyagi dolgok? Mivel magyarázható?

Mert ugye tudod, hogy kutyából nem lesz szalonna. Még ha közhely is, így van. No főleg nem belőle, aki még a lebukást követően is folytatta. Egyáltalán "büntetted" a tetteiért?

2018. ápr. 18. 23:39
 20/22 anonim ***** válasza:
31%

Baromi nehéz..kicsik a gyerekek..Persze anyagi is ..Pont most értünk el egy olyan pontra, hogy jól élünk..Együtt küzdöttünk közel 30 évig aztán adjam másnak a jót???És ettől függetlenül rendes szeret, imád. szex gyakori és jó.

Érdekes, mert én is pont erre gondoltam: nem volt veszteség érzése, max arra gondolhatott majd legfeljebb a csajt válasuztja(Állítólag eszében sem volt válni,,de ismerjük milyenek a nők)..és mai napig azt mondom neki(amit baromira utál már hallani) hogy ő gyakorlatilag a csajt választotta...Állítása szerint idő kellett míg el tud szakadni tőle..Kérdés: megérte-e, hogy most ezzel engem tett tönkre..Ő nem érzi a súlyát..Nem érti, ennyi idő után amikor olyan jó hozzám mindenben (valóban) miért nem felejtem el...A csaj startra készen áll sztem amai napig..Elvileg nem leveleznek nincs kapcsolat..Ebben nem vagyok biztos..szex nem hiszem, mert ellenőrzöm a férjem..bár ezek után...

Az a helyzet, hogy soha nem fogok tudni benne megbízni..Most még nem tudom elengedni, de azt hiszem pár év múlva annyira meg fogom gyűlölni, hogy sikerül elválnunk...Lassan 3 éve történt és a kezdeti rózsaszín köd(amikor felmentettem) elmúlt érthető módon, tiszteljük egymást segít stb...De mostanra ambivalens az egész...

tudom, most sokan meg fognak szólni...se egyre többször nem kívánom és negatív,,,,Aztán jön egy hét napi többszöri szeretkezéssel hatalmas összeolvadással....De hamar elmúlik,,akkor sem veszekszünk, de akkor nem szeretem...PONT

2018. ápr. 19. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!