Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Akiket amiatt dobtak, hogy megcsalták a barátnőjüket? (lent)
Figyelt kérdés
Nem féltek attól a kérdéstől amikor az új bnőtök megkérdi miért lett vége az exetekkel? Hogy kezelitek ezt a témát?2018. júl. 5. 14:41
1/7 anonim válasza:
Ezért még soha nem dobtak, mert egyetlen egyszer sem derült ki. Mivel, csak én és partner tud róla, nem beszélek ezekről.
2/7 anonim válasza:
Soha nem kerdeztem meg, egy pasim sem csalta a nojet. Maguktol beszeltek, miert lett vege. Nem megcsalas volg.
3/7 anonim válasza:
Draga #1: rogton buknal... Aki nem beszel, az titkol...
4/7 anonim válasza:
ma 14:54 Nincs mit mondanom, az miért titkolózás??
Max, részletek elhallgatása:))
5/7 anonim válasza:
Lehet, nekem nem kellenel. Vannak normalus pasik is.
Valahol megertelek. En is csaltam. Mar nincs ra igenyem. Szeretem a parom.
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy igazi férfi nem csal!
Annak van gerince! A többi meg csak szégyent hoz ránk!
7/7 anonim válasza:
ma 15:40 Minden férfi ilyen egyenes jellem lenne, sok nő sírna, mert nem kapja meg amire vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!