Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, Férfiak akik megcsalták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, Férfiak akik megcsalták a párjukat, mi vitt rá?

Figyelt kérdés
Volt előzménye, megindokolt volt-e vagy csak úgy magával ragadott az érzés? Kiderült végül?

2018. máj. 27. 22:18
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
23%

Én nem hiszek a hűségben!

Így sokszor lefeküdtem mással, leginkább férjes asszonyokkal.

Nem volt lelkiismeret-furdalásom, és nagyon is indokolt volt: bejöttünk egymásnak, hely is volt, idő is volt - akkor miért ne repítsük egymást a mennyekbe?

2018. máj. 27. 22:23
 2/35 anonim ***** válasza:
27%

Amikor már nem volt szex hónapokig nem bírtam tovább és persze kiderült!

Egyáltalán nem bántam meg !

f

2018. máj. 27. 22:36
 3/35 anonim ***** válasza:
28%

Nem kaptam meg a torodest otthon, igy inkabb szexeltem massal hogy legabba abba az egy oraba "szeretetet" kapjak.

Lelkiismeret furdalasom nem volt, ki nem derult, de nem sokra ra elvaltunk.

2018. máj. 27. 22:42
 4/35 anonim ***** válasza:
26%
Elhizott, elhagyta magat, jelenleg is van szeretom, abszolut titokban marad, egyaltalan nem banom, ilyen jol mar reg ereztem magam, lelkiismertfurdalas zero.
2018. máj. 27. 23:00
 5/35 anonim ***** válasza:
35%
Masra vágytan, masmilyenre, kivul-belul. Nagyon jo volt, nem bantam meg. 36N
2018. máj. 28. 06:52
 6/35 anonim ***** válasza:
60%
Szerelmes lettem másba.Óriásai lelkiismeretfurdalásom volt emiatt.Kiderült,mert bevallottuk.Épp válunk
2018. máj. 28. 09:44
 7/35 anonim ***** válasza:
57%

Nálam a szex hiánya. Tudod amikor mindent megadsz a családnak, amikor az utolsó energiádat is beleadod, és még egy jó szót sem kapsz érte.

Nem bántam meg, sőt, élveztem minden másodpercét. Az erkölcs csőszök meg legkevésbé sem érdekelnek, ők nem az én életemet élik.

Persze azok sem értik meg mindezt, akiknek terülj asztalkám van otthon az erotika terén. Nekem erről az asztalról egy morzsa sem jutott, pedig nem hanyagoltam el magam semmilyen téren.

2018. máj. 29. 15:56
 8/35 anonim ***** válasza:
40%

Így van.

Sok nő amint megvan a gyerek szülés után nehéz időszak miatt szép lassan leépíti a szexet.

Sok ffi társam is így van.

Nincs más megoldás keresni szeretőt.

Ha van gyerek. Ha nincs lelepni

2018. máj. 31. 06:32
 9/35 anonim ***** válasza:
12%

8-as. Szeretőt találni a legnehezebb dolog. Amíg egy ember egyedülálló, addig szabadon választhat. Egy nő, akinek szerető kell, az lényegesen minőségibb férfit fog választani, mintha csak egyedülállóként barátkozna valakivel. Én már több mint 10 év óta próbálkozom nulla eredménnyel. Pedig mindenem megvan hozzá, normális a stílusom, a külsőmmel sincs baj, nem egy céltalan lúzer vagyok, van egzisztenciám stb.

Viszont nem vagyok egy akcióhős karakter, és ez mindenhol beteszi a kaput. Áhhh, reménytelen az egész.

2018. jún. 1. 10:03
 10/35 anonim ***** válasza:
70%

Mindjárt megsajnállak,hogy nem tudsz magadnak szeretőt találni, hogy megcsalhasd az asszonyt... majd ha lesz időm, elmorzsolok érted egy könnycseppet.

Te meg annyira undorító vagy, hogy arra szavak nincsenek.

2018. jún. 6. 22:11
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!