Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Férfiak akik megcsalták a párjukat, mi vitt rá?
Én nem hiszek a hűségben!
Így sokszor lefeküdtem mással, leginkább férjes asszonyokkal.
Nem volt lelkiismeret-furdalásom, és nagyon is indokolt volt: bejöttünk egymásnak, hely is volt, idő is volt - akkor miért ne repítsük egymást a mennyekbe?
Amikor már nem volt szex hónapokig nem bírtam tovább és persze kiderült!
Egyáltalán nem bántam meg !
f
Nem kaptam meg a torodest otthon, igy inkabb szexeltem massal hogy legabba abba az egy oraba "szeretetet" kapjak.
Lelkiismeret furdalasom nem volt, ki nem derult, de nem sokra ra elvaltunk.
Nálam a szex hiánya. Tudod amikor mindent megadsz a családnak, amikor az utolsó energiádat is beleadod, és még egy jó szót sem kapsz érte.
Nem bántam meg, sőt, élveztem minden másodpercét. Az erkölcs csőszök meg legkevésbé sem érdekelnek, ők nem az én életemet élik.
Persze azok sem értik meg mindezt, akiknek terülj asztalkám van otthon az erotika terén. Nekem erről az asztalról egy morzsa sem jutott, pedig nem hanyagoltam el magam semmilyen téren.
Így van.
Sok nő amint megvan a gyerek szülés után nehéz időszak miatt szép lassan leépíti a szexet.
Sok ffi társam is így van.
Nincs más megoldás keresni szeretőt.
Ha van gyerek. Ha nincs lelepni
8-as. Szeretőt találni a legnehezebb dolog. Amíg egy ember egyedülálló, addig szabadon választhat. Egy nő, akinek szerető kell, az lényegesen minőségibb férfit fog választani, mintha csak egyedülállóként barátkozna valakivel. Én már több mint 10 év óta próbálkozom nulla eredménnyel. Pedig mindenem megvan hozzá, normális a stílusom, a külsőmmel sincs baj, nem egy céltalan lúzer vagyok, van egzisztenciám stb.
Viszont nem vagyok egy akcióhős karakter, és ez mindenhol beteszi a kaput. Áhhh, reménytelen az egész.
Mindjárt megsajnállak,hogy nem tudsz magadnak szeretőt találni, hogy megcsalhasd az asszonyt... majd ha lesz időm, elmorzsolok érted egy könnycseppet.
Te meg annyira undorító vagy, hogy arra szavak nincsenek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!