Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, Férfiak akik megcsalták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, Férfiak akik megcsalták a párjukat, mi vitt rá?

Figyelt kérdés
Volt előzménye, megindokolt volt-e vagy csak úgy magával ragadott az érzés? Kiderült végül?

2018. máj. 27. 22:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
45%

18-as igen büszke vagyok, mert fetrenghetnék a pszichiátrián helyette élveztem az életet,,Nem csak a pasik ürítettek..kölcsönös volt..Bocsánat! Ha nem tudnád a szex mindkét félnek örömöt tud okozni,,,Nekem okozott! ENNYI!!

Én is élveztem és a partnereim is,nagyon...,de sosem vágytam arra, hogy bármelyik pasit lecsapjam az asszonya kezéről!!

:-)

2018. jún. 29. 03:41
 22/35 anonim ***** válasza:
26%

Hàt persze. Minek is borítani a tràgya kapcsolatot... Èltek benne tovàbb , titokban szeretőkkel. Aki mev visszacsal, semmivel se jobb. Lesüllyedt ugyanarra az ótvar szintre.

A nyitott kapcsolat ( mindenki szàmàra ) persze smafu, hisz titeket az izgat ha megalàzzàtok a pàrotokat. Csak gerinc kellene, de nincs, csak gyàvasâg, ezért csinàljàtok titokban a màsik hàta mögött.

2018. júl. 19. 18:10
 23/35 anonim ***** válasza:

Trágya az eszed tokja, meg a saját kupacod....

A férjem már nem csal...Én pedig jártam párterápián pszichiáternél..és nem segített semmi..ez az egy...

Valahogy megnyugtatott, hogy ROSSZ vagyok, De így 3 év után már elmúlt és bár nem vagyok büszke rá,,nyilván pont nem érdekel, hogy pl egy tök ismeretlen megmondó ember mit gondol..A férjemet nem bántottam vele és a gyerekeimet sem....a pasiknak jó volt nekem szintén

Erkölcsileg helyén tudtam kezelni...Miről beszélünk akkor????

Elmúlt és egymásnak vagyunk már

2018. júl. 19. 18:22
 24/35 anonim ***** válasza:
55%
Mert szerinted nem tràgya az a kapcsolat ahonnan mâshoz kell menni? Az. Ha neked a ribimód segített oké. De ne tegyünk màr úgy mintha normàlis lenne ugyanarra a szintre süllyesni mint ami téged oda taszított ahol voltàl. Te se vagy semmivel se jobb, szóval azt felhozni kifogàsnak hogy a férjed màst dugott eléggé öngól. Aki pedig egyszer csalt, fog màskor is, legalâbb magadat ne csapd be. Na mindegy. Azt csinàlsz amit akarsz.
2018. júl. 19. 19:30
 25/35 anonim ***** válasza:

Mondjuk ettől azért tartok: hogy aki egyszer csalt, fog máskor is!!!

a bizalmam ....sokszor a béka segge alatt...de napról napra érzem az erősödést...

De Ő nem az a csalós típus,,rengeteget tanultunk ez alatt a 3 év alatt , többet, mint előtte 20 évig...

Megbeszéltük, ha ilyesmi igénye van ill lesz...szól..nem akar többé bántani...

elmondása szerint rengeteget változtam odaadás terén, és a szex is fergeteges, akkor miért menne máshoz..(no de közben a gyerekek is iskolások lettek , kevesebb a gond körülöttük..

2018. júl. 19. 19:51
 26/35 anonim ***** válasza:

Tehát a bizalom miatt nem teljesen felhőtlen, de még ezzel együtt is jó..

És más emberben nem találok ennyi értéket..

Viszont, ha borulna még egyszer, akkor nincs pardon..ezt megbeszéltük..szerencsére nem kellene a híd alámennem,,,

De túl azon, hogy az alap értékrendünk azonos, és a hobbijaink is..ezen kívül a szex is csodás...

De rengeteg egyéb dolog is összeköt minket gyerekeken kívül is...

2018. júl. 19. 19:55
 27/35 anonim ***** válasza:
81%

Miért menne mâshoz? Rengeteg ember úgy megy félre, hogy mindent megkap otthon, mégis csal, mert miért ne. Ez a magyaràzat.

Valószínű azért elképzelhetetlen szàmomra az ami köztetek van ( hogy még mindig együtt vagytok mert teljesen màs vagyok ezek szerint. Nàlam ott döglött meg a kapcsolat , abban a pillanatban amikor a màsik megcsal és megtudom. Nekem onnantól nincs tovàbb. Se gyomrom nem lenne hozzàérni, se a bizalmam nem kapnà vissza, nem tudnàm tisztelni mint tàrsat, mint embert, és a szerelmem is hamar elmúlna, egyszerűen végleg megtörne bennem minden. Innentől meg nem làtom értelmét a kapcsolatnak. Inkàbb lennék egyedül mint olyannal akinek a megcsalàs megoldàs és nem szeret engem, megalàz ezzel.

Màsok vagyunk.Nekem ez semmilyen szinten nem fér bele. Megdöbbentett amiket írtàl.

2018. júl. 19. 20:39
 28/35 anonim ***** válasza:
40%

Ja, és ez a hozzààllàs ràm is vonatkozik. Tehàt soha nem csaltam meg senkit! A legszarabb kapcsolatomban sem, ahol a màsik rèszéről volt megcsalàs. Inkàbb elhagytam mikor kiderült és összevesztünk- tettlegesség is volt rèszèről, majd részemről ( èn csak visszaütöttem), utàna lèptem le.

Ma màr 8 éve a férjemmel vagyok. Ès igen, elvàlnék ha megcsalna. Ő is . Neki sem fér bele az ilyesmi. Nekünk az màr nem kapcsolat ahol csalàs van.

2018. júl. 19. 20:50
 29/35 anonim ***** válasza:
73%

Nézd!!

3 évvel ezelőtt én is így láttam..

Elítéltem ezt a magatartást és a hűség szobra voltam...

Sosem gondoltam volna , hogy ez lesz a túlélési stratégiám...Ha nem ezt választom, akkor mára vagy diliházban lennék, vagy a föld alatt..

Sajnos..

18 évesen ismertem meg a férjemet 2 évig jártunk és csak utána bújtunk ÚGY össze..Ő 3 évvel idősebb nálam..Neki egy szexuális kapcsolata volt előttem..Jóformán együtt nőttünk fel , együtt tanultuk a nagybetűs életet...Tudom, hogy mindennél jobban(igen a gyerekeinknél is jobban)

szeret...

Fájt és fáj ami napig pont ezért , mert igazán megbízható típus..De én minden idegszálammal a kicsikre figyeltem, egyszerűen a szokásos képlet..elhidegülés...

amikor párterapeutánál jártunk(mindenhova elvitt ami csak segíthet)

Csodálkozott a hölgy , hogy magam beismerem, hogy 80% ban magamnak köszönhetem a megcsalást, mert nem figyeltem oda Rá

TEHÁT Ő elsősorban ezért csalt meg..Állítása szerint az ördög öreganyja is jó lett volna neki, ha figyel rá...A csaj messze van mind intellektusban mind külsőben tőlem,,és ez nem beképzeltség...TÉNY

Ennek nyilván örülök..De mai napig belém hasít a félelem, ha pl a férjem külföldi úton, tárgyaláson van...Előtte sosem voltam rá féltékeny jobban megbíztam benne , mint magamban..Pedig ahogy korábban írtam igazán nem érdekeltek a pasik..sőt undorodtam még a gondolattól is..szerencsére jön vissza ez az érzés, hiszen nem szeretnék életem végéig így élni..szeretnék lenyugodni és úgy élni, mint korábban, azzal a különbséggel, hogy mostanra sokkal de sokkal jobban figyelünk egymásra...

2018. júl. 19. 21:57
 30/35 anonim ***** válasza:
54%

Elhidegültetek. Vilàgos. De nem tartod furànak, hogy te addig nem csaltàl , ő viszont igen?

Tehàt 2 ember ugyanazon megy keresztül, mégis csak az egyik làtja " megoldàsnak" a fèlredugàst. Te nem csaltàl addig amíg ő meg nem tette akàrmennyire is nem törődtetek egymàssal, akàrmennyire rossz is volt.

Na mindegy , ti tudjàtok.

Én az a típus vagyok aki ezeket mind mind kifogàsnak tartja. Èn a kommunikàcióban,megmentésben( amíg nincs hűtlenség/ bàntalmazàs a kapcsolatban) hiszek, vagy a lezàràsban. Abban nem, hogy a félrekefélgetéstől jobb lesz bàrmi. Meg abban, hogy egy kapcsolatért tenni kell, nem hagyni elromlani.

Azért, ha nektek ez jó, akkor sok boldogsàgot! A nézezeimtől függetlenül. Végülis ez a ti dolgotok.

2018. júl. 19. 22:57
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!