Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, Férfiak akik megcsalták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, Férfiak akik megcsalták a párjukat, mi vitt rá?

Figyelt kérdés
Volt előzménye, megindokolt volt-e vagy csak úgy magával ragadott az érzés? Kiderült végül?

2018. máj. 27. 22:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
14%

Itthon midig volt minőségi szex.

Viszont ha volt jó cici popsi és benne volt a nő, nem mondtam nemet. A párom istenien főz, meg is élmények étterembe is. A szex is hasonló mással. Nem biztos hogy jobb, de más. Soha, egyik sem derült ki.

2018. jún. 6. 22:59
 12/35 anonim ***** válasza:
69%

7. Nem erkölcs kérdése az ha valaki pl mert boldogtalan, őszintén elmondja a pàrjànak, hogy ami van szar és ha nem tudjàk ( vagy a màsik fél nem akarja) megjavítani, akkor legyen inkàbb vége.

Nem a tisztességes , önbecsüléssel rendelkezőket kell azért lenézni mert neked viszket a nemi szerved és àtmentél gusztustalanba.

Ha valaki màr nem boldog, nem kap meg otthon valamit amire igénye van akkor nem a gerinctelenség és a màsik àtverése, megalàzàsa a megoldàs. Csak ugye az egyenes beszédhez az is kellene, hogy ne legyél gyàva. Ès felesleges azzal takarózni, hogy közös gyerek van. Kifogàs!

2018. jún. 7. 14:37
 13/35 anonim ***** válasza:
58%

12-es. Na de minek azért borítani egy komplett életet? Magam körül látom azt a sok lecsúszott, besavanyodott elvált embert, akik ráadásul már anyagi gondokkal is küzdenek... aztán az egész a gyerek rovására is megy... Szerintem abba kellene már hagyni azt a nagy erkölcs csősz dumát.

Aztán fél év múlva a 40-es elszállt, elvált anyukák rájönnek hogy csak dugásra kellenek a pasiknak, a férfiak meg rájönnek hogy ott egy seregnyi elvállt nő gyerekkel. A nők bekamuzzák a nagy szerelmet az anyagi biztonságért, a férfiak meg bekamuzzák a biztonság ígéretét a rendszeres szexért cserébe. Hahaha. Mi változik?

Elmondjam? Hogy elmennek az évek, és később megint ott állnak ahol a part szakad. Nem igazán sajnálom egyik oldalt sem. Bár, ha azt nézem hogy egy párkapcsolatban a nő vezet, akkor a férfiak szívják meg jobban. Kedves hölgyek, tessenek jobban választani! :D

Még valami. A "félrelépő" férfiak szexpartnerei tökéletesen tisztában vannak a helyzettel. Hoppá! Pedig azok nők. A fiatal lányok, akik fűvel-fával kefélnek, azok is a női nem képviselői. Akik már az első randin mindent megengednek, nők. Akik befekszenek a falu bikájának, nők. Akik elkapatják a férfiakat, nők. Soroljam még.

Zárásképpen annyit, hogy a férfiak élhetnének cölibátusban is, ha ti nők nem tennétek szét a lábatokat... de megteszitek, és a baj ott van, hogy eszméletlen bután csináljátok. Viszont már a szellem kiszabadult a palackból, üdv a gátlástalanság, a szabadosság, az erkölcstelenség világában. Végül is ez a modern, nem?!

2018. jún. 14. 18:23
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

De most ahhoz, hogy azt gondoljam, hogy egy ekkora horderejű dologban őszintétlennek lenni a pároddal (akit elvileg szeretsz) helytelen, miért kell erkölcscsősznek lennem? Nem kövezek meg senkit, aki valaha csalt már, érdekel, mi mozgatja ezeket az embereket, de attól még hadd ne kelljen már vállon veregetnem őket.

A nyitott kapcsolat oké, amennyiben a feleséged/férjed is tud róla, hogy nyitott. Nehogy már teljesíthetetlen kérés legyen, hogy legalább próbáljatok meg úgy viselkedni, mint egy tisztességes ember.

2018. jún. 14. 18:36
 15/35 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem éri meg felborítani egy komplett életet, akkor mégis miért éri meg félrekefélni?! Az gondolom eszedbe sem jutott, hogy ha nem éri meg, talán az lenne a legegyszerűbb, hogy meg sem teszed? Ahelyett, hogy gerinctelen módon megalázod a párod.

2018. jún. 14. 18:52
 16/35 anonim ***** válasza:
47%

engem a revans!

4 hónapig csalt a férjem és a felénél kiderült!

Őrjöngtem, Ő megígérte, hogy szakít.Új életet kezdtünk.Minden jó volt, de éreztem, hogy nem szakított rögtön...Lényeg: Tönkrementem idegileg, de nagyon jó volt az új életünk..

egy idő után azt éreztem, csak úgy fogok tökéletesen megnyugodni, ha visszaadom...

Egy év alatt 15 pasim volt..Volt akivel több hónapig tartott, akadt akivel egy alkalmas volt..(ebből volt több)

El lehet ítélni emiatt, de úgy érzem kezdek rendbe jönni...jó érzés volt rossznak lenni..és persze izgalmas is

2018. jún. 15. 10:51
 17/35 anonim ***** válasza:
26%

Az utolsó revansos hozzászóló vagyok!

11-es teljesen igazad van..Az étterem hasonlattal!Nekem sem volt mással jobb CSAK MÁS..És persze önbizalom építő.

no meg azért is mert beleláttam a házasságokban..szinte mindenütt ugyanaz a fásultság, kevés szex stb..

Nekem a férjem volt az első pasim, így érthető, hogy ebben a helyzetben kaptam az alkalmon...egyébként 25 évig hű voltam.

Nem szeretném ezt az életformát sokáig fenntartani!

Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi!!

Nem bántam meg!!

:-)

2018. jún. 15. 11:35
 18/35 anonim ***** válasza:
58%
17# Te vagy csak igazán a nők szégyene! Volt egy szar kapcsolatod, amiből a férjed kicsapongott, aztán helytehoztátok, s mint írod jó is volt, mégis ribizli lettél. Szánalmas vagy, egy vicc. S az a legjobb, hogy még büszke is vagy arra hányan használtak üríteni.😀
2018. jún. 26. 06:22
 19/35 anonim ***** válasza:
Én elméletben minden nőt megdugnék, de a valóságban egyet sem. Félek a lebukástól, a betegségektől, a teherbeesés lehetőségétől, a zsarolástól, a tetlegességtől. Szóval nálam ezek miatt kizárva az idegen pálya, pedig otthon nagyon kevés meccset játszok... :(
2018. jún. 26. 08:56
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

10-es:

"#1 Te meg annyira undorító vagy, hogy arra szavak nincsenek."

A dolgok már régóta nem úgy működnek ahogy hiszed, vagy hinni szeretnéd! Én a tényeket írtam le őszintén.

Te meg az álmaidat akarod számon kérni.

Engem nem fog meglepetés érni, de téged még érhet...

2018. jún. 26. 17:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!