Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, Férfiak akik megcsalták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, Férfiak akik megcsalták a párjukat, mi vitt rá?

Figyelt kérdés
Volt előzménye, megindokolt volt-e vagy csak úgy magával ragadott az érzés? Kiderült végül?

2018. máj. 27. 22:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
57%

Nem volt rossz előtte sem..Sosem gyűlöltük egymást!

A férjem idehaza semmit nem csinált én vittem a hatalmas háztartást gyerekek tanulás és munka..nem csoda ha estére hulla voltam...Ő közeledett és igényelte a kb heti 3 szexet(nyilván ez csak egy átlag) Én pedig mire belemelegedtünk magamban mindig megjegyeztem basszus ez olyan jó többször kéne , de elkezdeni ráhangolódni volt nehéz

Mára már sokkkal többet besegít de közben a kicsik is..

Most ebben a pillanatban pl szexcsetltünk...mert külföldön van

2018. júl. 19. 23:59
 32/35 anonim ***** válasza:
38%

Nézet ide vagy oda: valaki a csoki fagyit szereti jobban, valaki az epreset, valaki allergiás a fagyira.

-> ha valaki gyerekként abban nőtt fel, hogy párhavonta új "anyukája" / "apukája" van, neki felnőttként is az lesz a normális, ha gyakran váltogatja a párját

-> ha nagyon fiatalon kezdődik a kapcsolat (kb 15-17 évesen), teljesen természetes, hogy huszonévesen már kíváncsiak leszünk, hogy vajon milyen mással lenni - ezért kíváncsiságból csalják meg a párjukat

-> korábbi válaszoló példája: beismerték a férjével, hogy a megcsalás jót tett a házasságuknak

Ez hirtelen pár példa a megcsalásra, de a saját véleményem az, hogy kinek mi köze hozzá????????!!!!!!!!!

Mindenkinek megvan a saját élete... ha valaki 1 emberrel akar lenni egész életében, hát legyen... ha valaki házasságig akar várni a szexszel, hát legyen... 30 évesen, szűzen néhányan örülnének, ha egyáltalán nő/férfi szóba állna velük, akkor más miért ne használná ki a vonzóságát? Ez az élet !!! A szex az jó dolog... és ha valaki a saját életében tudja, hogy mit miért tesz, és hogy mekkora a jelentősége, akkor senkinek nincs joga beleszólnia más értékrendjébe elmondott történet alapján, mert senki nem tudja, hogy VALÓJÁBAN min megy keresztül. Ha valaki úgy gondolja, hogy neki vagy a kapcsolatának jót tett a megcsalás, akkor miért kell lenézni??? Szerintem mindenki, aki úgy gondolja, hogy a megcsalás az a világ vége, ő még nem volt olyan helyzetben, amikor ez segített rajta.

Néha a félrekefélés során jövünk rá arra, hogy mennyivel jobb ezzel a nővel/férfival = a mostani kapcsolatom mennyire rossz / miben rossz

Mindenki r****banc, aki az átlagnál több férfival fekszik le élete során szingliként??? (mert sajnos gyakran használják a r***banc szót rájuk) - egyáltalán: mindenkinek mást jelent a "sok partner"

Egy kapcsolat mindig 2 emberen alapszik: ha az egyik fél megcsalja a másikat, akkor az nem (csak) az ő hibája. Nem kellene okot adni rá. És ha már megcsalt a párunk, el kellene gondolkodni, hogy vajon miért tette. Mert ha annyira jó lennék neki, akkor nem tette volna meg. Ugyanezen az elven: miért fekszek le egy házas emberrel? - és emiatt leszek az az ember, akivel megcsalnak valakit

Szóval... Mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné. Nem pártolok a megcsalás mellett, de ne "undorítózzunk" már le mást csak azért, mert máshogy él, mint te. (Mást sem tartunk undorítónak csak azért, mert csoki fagyit eszik, miközben nem volt gluténmentes gombóc.)

Ja és: régen is volt megcsalás, nem a modern kor szüleménye, lásd pl. Ady Endre

2018. aug. 7. 17:59
 33/35 anonim ***** válasza:
65%

"ha nagyon fiatalon kezdődik a kapcsolat (kb 15-17 évesen), teljesen természetes, hogy huszonévesen már kíváncsiak leszünk, hogy vajon milyen mással lenni - ezért kíváncsiságból csalják meg a párjukat"

Ha annyira kíváncsiak, miért nem szakítanak?! Miért jobb az, ha megalázzák a másik felet?

A példádról meg annyit, hogy ha te csoki fagyit eszel, azzal nem alázod porig, döngölöd sárba az önbecsülését az eper fagyinak. Ha csoki fagyit akarsz, akkor ne vegyél eper fagyit, ennyi.

2018. aug. 7. 18:19
 34/35 anonim ***** válasza:
A punci!!!!
2018. aug. 15. 01:47
 35/35 Karojka78 válasza:
8 eve vagyunk egyutt a felesegemmel, ebbol 3 eve vagyunk hazasok. Mielott megismertem, tobb mint 10 evig nem volt allando kapcsolatom. Megszoktam, hogy azt csinalok amit akarok es azzal akivel akarom. Miutan osszejottunk, 3-4 alkalommal volt egyejszakas kalandom, a regi beidegzodesek meg mukodtek. Rettenetes lelkiismeretfurdalasom volt es vegulis ugy dontottem, hogy nincs ertelme. Otthon jo volt a szex es minden mas, ugyhogy nem is volt okom ra. Kb. 2 eve a felesegem megbetegedett (psziches megbetegedes). Masfel evig nem volt koztunk semmilyen testi erintkezes, meg egy nyelves puszi sem. Az egesz eletemet alarendeltem annak, hogy torodhesek vele es segitsek neki kilabalni ebbol a szituaciobol. Vegig huseges voltam. Mostanra mar nagyjabol sikerult rendbejonnie, de a szexualis eletunk mar nem lett a regi. Ezev majustol ujra szexelunk, 1-2 havonta egyszer. A "szetteszem a labam es gyere dugj meg gyorsan" modszeren kivul semmi mas nincs, meg egy nyelves puszi sem. Ezert eldontottem, hogy a hatralevo szexualisan aktiv eveimben (40 folotti vagyok) meg szeretnek valamit atelni. Azota volt 3 egyejszakas felrelepesem es most mar nincs lelkiismeretfurdalasom ezzel kapcsolatban.
2018. aug. 15. 17:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!