Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha csak sok év mulva derülne ki, hogy megcsaltak?
Talán hülyeség pár ember számára, de számomra elengedhetetlen a rendírhetetlen és feltétel nélküli bizalom egy párkapcsolatban. Nekem ez adja a érzelmi biztonság legerősebb alappillérét és ebből a biztonságból lehet meríteni a nehezebb időkben. Nem olyan nehéz, nem kérek sokat, csak, hogy tiszteljük meg egymást, az eltelt éveket azzal, hogy ha gond van és már megbeszélni sem akarja a másik, hogy időben szakítson, ne csaljon meg. Azt hiszem, ez lenne az elvárható minimum.
Válszolva: Nehéz válszolni arra, hogy mit tennék, mert mindenki másképp éli meg ezt. Az biztos, hogy ha nem szakítanék, a bizalom ugrana és minden lépését szemmel tartanám. Ha nem igyekezne számomra megnyugtatóan is helyrehozni a hibát, akkor válnék. Biztos, hogy magyarázatot is követelnék.
Tehát ha nem jelenleg zajlik vagy a mostanában zajlott le, akkor nem zavar?
Számomra ennek nincs elévülési ideje. Az meg még aggasztóbb lenne számomra, hogy ebből semmit nem vettem sézre a páromon... Én meg azt nem mondanám biztosra, hogy nem szakítanék. Sőt.
"Azota soha"
"es azota bizonyitotta h huseges"
Na ezt pedig honnan lehet tudni? Amennyiben ezt a megcsalást 7 évig tudta titkolni, akkor simán tudja az újabbakat is, illetve a továbbiakat is.
Ez az amiért nincs elévülés. Bizonytalanságot visz bele a kapcsolatba. Persze 3 gyerek mellett nem olyan egyszerű a helyzet, de biztosra menni ilyen esetben nem lehet.
Ha ennyi ideig tudta titkolni, akkor tudod ki hinné el, hogy "azóta soha"...
Ha nem is válnék egyből emiatt, az biztos, hogy a bizalmam elveszne benne, és arra rámenne a kapcsolat előbb-utóbb... Szerintem megpróbálnék békében megegyezni mindenről és válni.
Hogy derult most ki?A ferjed bevallotta,vagy mastol tudtad meg??
Osszezuhannek,az biztos,egy idore.
De mivel regen volt,es azota semmi,a 3 gyerek se veletlenul szuletett.
Egy botlast elneznek,plane ennyi ev utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!