Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan valljam be a feleségének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dorottya062 kérdése:

Hogyan valljam be a feleségének?

Figyelt kérdés
Párommal 2,5 éve vagyunk együtt. Sok mindenen átmentünk az elmúlt időben, házat is vettünk. Az elmúlt 0,5 év elég nagy hullám völgy volt és sokszor éreztem, hogy távolodunk. Nem beszéltem meg vele mert mindenen összetudtunk veszni. 1 éve lesz, hogy ennél a cégnél dolgozom. Elég családias a légkör, nagyon jól kijövök a kolegáimmal, feletteseimmal. Viszont az egyik felettesemmel különösen jó barátok lettünk. Ő 10 éve van együtt a nejével de csak 1 éve házasok. Ők is hasonló hullám völgybe kerültek mint mi. Sokat beszélgettünk, együtt kávéztunk, tényleg jól kijöttünk. Észre vettem, hogy egy idő után másként nézett rám. Incselkedett velem. A témák kicsit személyesebbek lettek. Majd egyik beszélgetés alkalmával elmondta mit tenne velem. Elcsábultam. Megkívántam hol ott szeretem a párom ő pedig a nejét. Egyszer összebeszéltünk. Nem hittem el, hogy megteszem amíg meg nem történt. 2 hónappal később ismét. Cégen belül flörtöltünk. Liftben elbú Nem szeretem. Ez csak testiség volt. Véget akartam vetni de ért egy utolsót bele mentem. De nem történt meg. Lebuktam a párom megtudta. Nem hagyott el, megbocsát. De ma találkoznom kell a nejével és be kell vallanom neki. Mert ez volt a párom kérése. Megteszem értünk. De nem tudom hogy kezdjem egy utolsó senkiházi szajhának érzem magam aki tönkre tett egy házasságot és a saját kapcsolatát is.

2018. aug. 14. 11:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ènszerintem nem bocsájtott meg neked a párod... Most bevallod a nönek aztán kirugnak hazamész ès kidob ö is... aztakarja hogy veszits el mindent magadkörül... Igy fog bosszùtálni rajtad.... Kétpem hogy ilyen egyszerüen lenyeli a békát és folytatná veled a kapcsolatott... De te oeverted magadnak a szart most fulladj is bele 😉
2018. aug. 14. 14:35
 22/25 anonim ***** válasza:
53%
A párod nem bocsátott meg,max kimondta azt a szót,de majd rájöttök,hogy a megbocsátás más kategória.Akik meg itt azt irogatták,hogy tönkretetted a házasságukat,azok nem értem miből gondolják ezt.Ők maguk teszik tönkre ,a szerető csak tünet.Legalább feleszmélnek hogy baj van a házassággal,ha nem te,akkor felszedett volna mást.A ti kapcsolatotoknak is kb annyi,majd meglátot mekkora szenvedés lesz így együtt lenni,főleg hogy a megbocsátás nem is az igazi.
2018. aug. 14. 14:47
 23/25 anonim ***** válasza:
69%

Edd meg amit főztél.

Minek csinálsz olyat, amiről beszélni se vagy képes utána? :D

2018. aug. 14. 15:01
 24/25 anonim ***** válasza:
17%
Szegyelheted magad leginkább azért mert olyan emberrel kezdtel ki akinek felesege van legalább te gondolkodtál volna ès meg párod is van.Ennyire nem tútsz parancsolni az erzeseidnek?Ket embert tettel tonkre.
2018. aug. 14. 15:07
 25/25 anonim ***** válasza:
Azèrt ird majd le vagy meg hogy hogy ment 😂🤣🤣
2018. aug. 14. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!