Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Randira hívott. Hogyan titkolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívott. Hogyan titkoljam el hogy a barátommal élek? Vagy valljam be neki?

Figyelt kérdés
Tetszik egy munkatársam, úgy néz ki én sem vagyok neki közömbös. Végre elhívott találkozni, amire szeretnék elmenni. De nem tudom hogyan titkoljam el hogy kivel élek, mivan ha haza szeretne vinni, vagy ha egyszer át szeretne jönni hozzám. Félek ha elmondom hogy a párommal élek, egyből felfüggeszti az ismerkedést. Eddig még nem kérdezte, gondolom majd az első randin lesznek ilyen témák. Vagyis gondolom alap dolognak tartotta hogy nincs barátom, máskülönben nem viszonoznám a flörtölését, ezért nem is kérdezte. Azt sem szeretném, ha emiatt csak szexet akarna tőlem, mert én szívesen megismerkednék vele komolyabban. A párkapcsolatom már elég halott ügy, többször szakítottunk, nincsenek érzelmek, de mivel nem volt hová mennem, inkább megalkuvóan itt maradtam, hogy legyen hol laknom (a lakás az övé). Nem vagyunk házasok, nincs gyerek. Ez most nyilván nem úgy működik, hogy holnapra szakítok, és elköltözöm, és tiszta lappal megyek a randira. Tehát valahogy el kell mondanom neki a helyzetet, de fogalmam nincs hogyan, hogy ne higgye azt, hogy csak egy hűtlenkedni vágyó szexet kereső nőcske vagyok.
2018. jún. 23. 15:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Nyugi, nem vagy az. Te egy "liánozó" nőcske vagy.

31/f

2018. jún. 23. 15:14
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Edd meg, amit főztél. Te mész úgy randira, hogy van barátod.

Tükörbe hogy tudsz nézni? Anyukád büszke lenne rád, hogy egy gerinctelen k..rvává váltál.

Ha rossz a kapcsolatod, akkor szakíts. Ilyen egyszerű. És nem, nem most kell szakítani, hanem már rég meg kellett volna tenned, amikor láttad, hogy nem tudjátok megjavítani a kapcsolatot.

Ja és mondták már neked, hogy addig ne ismerkedj, míg kapcsolatban vagy?

2018. jún. 23. 15:14
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

A következő opciókat látom

1. Hazudsz, és ha kiderül, szakít veled, és nem lesz komolyabb

2. Hazudsz, lefeküdtök, nem jön össze hosszúra, semmi se történik

3. Hazudsz, lefeküdtök, nem jön össze hosszúra, a barátod megtudja, és hajléktalan leszel

4. Hazudsz, lefeküdtök, megtudja hogy van valakid, és elkezd zsarolni, hogy elmondja a barátodnak

5. Elmondod, hogy a kapcsolat halott ügy, és akkor

A. Lefekszik veled, majd otthagy

B Lefekszik veled, és megzsarol

C. Komoly kapcsolat lesz, el tudsz költözni

25F

A helyedben én a lakótársa keresnék, és otthagynám, ha ilyen az a kapcsolat

2018. jún. 23. 15:23
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Legyél őszinte, az a legegyszerűbb. Aztán lesz, ami lesz.
2018. jún. 23. 15:26
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Pedig ezt nem tudod sokáig titkolni.
2018. jún. 23. 15:29
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem fogja azt hinni, hogy egy hűtlenkedni vágyó szexet kereső nőcske vagy. Le fogja vágni hogy te egy k vagy.

"többször szakítottunk, nincsenek érzelmek, de mivel nem volt hová mennem, inkább megalkuvóan itt maradtam, hogy legyen hol laknom"

Hogy legyen tető a fejed fölött, azért szétteszed néha neki a lábadat. Nem pénzt fogadsz el, hanem lakhatást...semmivel sem jobb mint az út széli k.

Undorító liba vagy. Jó a pasid arra hogy ott lakjál, de ha jön más, akkor már lépsz is.

2018. jún. 23. 15:29
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Igazából nem is pont a jelenlegi helyzeteddel van a legnagyobb baj, hanem azzal, hogy le fogja vágni, hogy rá is csak ezért van szükséged, ezért akarsz vele komolyabban ismerkedni.

Egyik férfi sem vesz komolyan egy olyan nőt akinél azt látja, hogy a komoly kapcsolatában csak anyagi és lakhatási okokból van együtt valakivel akitől egyből dobbant, ha jön egy másik. Azért nem veszi komolyan mert sejti, hogy ő is ugyanígy fog járni és inkább elébe megy a dolgoknak azzal, hogy csak szex és semmi több.

2018. jún. 23. 15:39
 8/16 anonim ***** válasza:
32%
Mond azt,hogy az exeddel laksz,es meg nem tudtal elkoltozni. Exemnek bejott,igy szedte fel a mostani nojet,a csaj siman bekajalta.
2018. jún. 23. 15:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
És hosszútávon hogy képzeled? Ha össze is jön, nem minden pasi olyan futóbolond, hogy hetek múlva magához költözteti az épp aktuális nőt, sokaknak ahhoz komoly elköteleződés kell. Ha dolgozol és máshogy nem is, lakótársakkal közösen csak meg tudnád már oldani a lakhatásodat, ne a jelenlegi szerencsétlent használd már hotelnek. Ha titkolod, előbb utóbb úgyis kiderül, aztán kivághat később is a mostani lovag, ha megtudja mennyire vagy megbízható nőcske. Szakíts, költözz és utána kéne új pali után nézni, mert ez így ebben a formában konkrétan gusztustalan, ha én ilyet megtudnék a másikról, az azonnali lapát. Senki nem akar gerinctelen érdekembereket a hálószobájába, többségük még a küszöbre sem.
2018. jún. 23. 18:57
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
Talán az igazat. Hogy nem vagy független, de nincs is jövője a kapcsolatnak.
2018. jún. 23. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!